Головна » 2016 » Лютий » 15

Результат пошуку зображень за запитом "фото адвокат"Бобринецька міська рада інформує жителів громади про можливість отримання безкоштовної адвокатської допомоги окремими категоріями осіб.

Більш детально див. -  http://bobrinets.at.ua/advokati.pdf.

Переглядів: 431 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

До міської ради надійшла заява про дострокове припинення депутатських повноважень від депутата міської ради Доренка Миколи Миколайовича у зв'язку з укладенням ним контракту на проходження служби у Збройних Силах України. Доренко М.М. був обраний до міської ради за виборчими списками Аграрної партії України.

Як зазначив Микола Миколайович, у депутата багато роботи, але у зоні АТО він буде захищати інтереси не тільки рідних бобринчан, а й усіх українців. Слід зазначити, що це поки-що єдиний депутат міської ради, який обміняв депутатський мандат на захист Вітчизни. 

... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото поліція"Слідчим відділом Бобринецького відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області 09.02.2016 року розпочате досудове розслідування з приводу виявлених обставин щодо можливої наявності факту службового підроблення під час видачі державного акту на право постійного користування земельною ділянкою площею 1,2298 га у 1997 році Бобринецькою міською радою Бобринецькому районному споживчому товариству.

Нагадаємо, що державний акт було видано на підставі рішення міської ради від 29.05.1997 року. Однак, як стало відомо, 29.05.1997 року сесія міської ради взагалі не проводилася і Бо ... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото декларування"ДО УВАГИ ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТОГО ТА СЬОМОГО СКЛИКАННЯ!

Бобринецька міська рада звертає увагу депутатів міської ради шостого та сьомого скликання та повідомляє, що відповідно до статті 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» від 07.04.2011р. № 3206-VІ депутати місцевих рад зобов’язані щорічно, до 1 квітня, за місцем роботи (служби) подавати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік, за формою що додається до зазначеного вище Закону. Депутати, які тимчасово не працюють, є пенсіонерами або фізичними особами - підприємцями – декларацію подають до Бобринецької міської р ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото людина з портфель"Бобринецька міська рада повідомляє, що за результатами співбесіди та іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування, рекомендацій конкурсної комісії Бобринецької міської ради, Бобринецьким міським головою було призначено: ЯРИША Дмитра Валерійовича на вакантну посаду завідувача юридичного сектору Бобринецької міської ради, МОГИЛЕНКА Анатолія Миколайовича на посаду завідувача сектором житлово—комунального господарства Бобринецької міської ради. ОСТАПЧУКА Олександра Васильовича, рішенням конкурсної комісії рекомендовано для призначення на посаду головного спеціаліст ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

Жителів міської громади дуже цікавить – яку заробітну плату отримують посадовці міської ради. І так повинно бути, адже саме жителі громади на виборах дають роботу мерові та його команді і саме перед ними вони мають звітувати, чого на жаль раніше не було.  Як проголошувалося під час передвиборчих перегонів – міська рада буде відкритою перед своїми жителями з усіх питань. Слід зазначити, що питання оплати праці посадовців міської ради оприлюднене з минулого року на веб-сторінці міської ради. Зарплата посадовцями нараховується та отримується прозоро і законно виключно з міського бюджету, без будь-яких "поборів і зборів" з жителів та бізнесу.  Додатково, хочемо проінформувати жителів громади з цього приводу також і через районну г ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото перейменування вулиць"Бобринецька міська рада дякує жителям міської громади за участь в обговорені щодо зміни назв топонімічних об'єктів у Бобринецькій міській об'єднаній територіальній громаді та враховує подані зауваження та пропозиції. Для ознайомлення та обговорення надаємо оновлений перелік пропозицій щодо зміни назв вулиць та провулків. Пропозиції та зауваження просимо надавати до 18.02.2016 року включно до міської ради, у тому числі за тел. 3-41-88 або письмово.

Пропозиції жителів громади щодо зміни назв вулиць:

місто Бобринець

... Читати далі »
Переглядів: 1380 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016