Головна » 2016 » Лютий » 22
 

20 лютого, бобринчанами було вшановано пам'ять Героїв Небесної Сотні, які загинули під час подій на Майдані, серед яких був і наш земляк - ЧМІЛЕНКО ВІКТОР ІВАНОВИЧ, який загинув від кулі снайпера.

Біля меморіальної дошки Віктору Чміленку, яка встановлена на міській школі № 5, щоб вшанувати Героїв, які два роки т ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: rada | Дата: 22.02.2016

У п'ятницю 19 лютого відбулася 7 сесія Бобринецької міської ради. На сесії, депутати ухвалили рішення, якими затвердили єдиний список топонімічних об'єктів, розташованих у населених пунктах Бобринецької міської об'єднаної територіальної громади.

Крім цього, міським головою В.Сніжком, було проінформовано депутатів про результати проведеної інвентаризації по Бобринецькій міській раді за 2015 рік та виявлену при цьому недостачу матеріальних цінностей. Депутатами було одноголосно прийняте рішення направити до правоохоронних органів для проведення відповідної перевірки матеріали, щодо окремого майна, яке не було виявлене під час проведення інвентаризації та місцезнаходження якого не відоме. 

На сесії було достроково припинено повноваження депутата міської ради Доренка Миколи ... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: rada | Дата: 22.02.2016