Головна » 2016 » Березень » 10

15.03.2016 о 12:30 Вищий Господарський суд України, повторно розгляне касаційну скаргу Бобринецького РСТ на рішення Дніпропетровського апеляційного господарського суду, якою було повернуто земельну ділянку бобринецького ринку у власність міської ради. Попередня касаційна скарга Бобринецького РСТ була залишена без розгляду.

Сторонами по справі є - позивач (заявник): Прокурор Бобринецького району Кіровоградської області в інтересах держави, 3­я особа позивача: Фізична особа ­підприємець Дикусар Микола Іванович, 3­я особа позивача: ФОП Якубенко Віктор Іванович, відповідач (боржник): Колективне підприємство "Ринок" Бобр ... Читати далі »

Переглядів: 675 | Додав: rada | Дата: 10.03.2016

В дитячому садочку №2 «Ромашка» до річниці з дня народження  Т.Г. Шевченка вихователями закладу проведено ряд заходів з дошкільнятами: музичні заняття, бесіди, читання віршів та творів, відео перегляди та електронні презентації, аплікація, створено куточок Кобзаря.

 

 

 

   ... Читати далі »

Переглядів: 534 | Додав: rada | Дата: 10.03.2016

19.02.2016 року на адресу міського голови, надійшла письмова заява жительки села Свердлове Бобринецького району Захарової Марії Тимофіївни, з вибаченнями, щодо помилкового, з її слів, приниження честі, гідності та ділової репутації землевпорядника Бобринецької міської ради Палька Віталія Івановича.

Нагадаємо, що 13.01.2016 року до Бобринецького районного суду звернулась Захарова М.Т., якою було подано адміністративний позов до Бобринецької міської ради про визнання протиправними дій щодо надання їй земельної ділянки та стягнення з міської ради 25000грн. моральної та матеріальної шкоди. Позивачем у позові також було зазначено про сплату нею ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: rada | Дата: 10.03.2016

09 березня в дитячому садочку «Сонечко», по групах проведено ряд заходів до 202 річниці від дня народження великого Кобзаря Т.Г. Шевченка.

В старшій групі проведено заняття з малювання на тему: «Тече вода з-під явора» на якому вихователь вчила дітей передавати картину природи, проілюстровану у рядках вірша Т.Г. Шевченка « Тече вода з-під явора». Розвивала почуття композиції, естетичне сприйняття, почуття кольору, розвивала уяву. Виховала інтерес до мистецтва Т. Г. Шевченка, любові та творчості українських поетів і художників.

... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: rada | Дата: 10.03.2016

У переддень Жіночого дня, 07 березня міський голова В.Сніжко, перший заступник міського голови В.Висоцький, в.о. старости В.Шкварко та депутат міської ради Л.Жукова, на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади привітали прекрасних жіночок з міжнародним Жіночим Днем 8 березня.

Завідуючими сільськими клубами О.Воскобойніковою (с.Коржеве) та В.Тесцовою (с.Дубравка) було підготовлено святкові програми у сільських клубах.

Приємним сюрпризом для жінок та дівчат громади від міського голови стали солодкий ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: rada | Дата: 10.03.2016

01 березня відбулася 8 сесія Бобринецької міської ради.

Нововведенням у діяльності міської ради стало запровадження поіменного голосування депутатами по усіх питаннях, як того вимагає закон. Віднині, результати голосувань, будуть оприлюднюватися на веб-сайті міської ради разом з протоколом сесії.

Також, міські депутати подбали про харчування ді ... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: rada | Дата: 10.03.2016