Головна » 2016 » Квітень » 25

 Чорнобиль… Це слово стало символом печалі і скорботи, символом трагедії, що сталася у ніч із 25 на 26 квітня 1986 року о 1-й годині 23 хвилини над четвертим реактором Чорнобильської атомної електростанції. Тиху весняну нічну тишу розірвало смертоносне полум’я зловісної пожежі невідомої раніше біди. Воно висвітило кожного, хто там працював і жив, виділило перших із перших.

Незважаючи на смертельну небезпеку, вогнеборці виконали присягу на вірність народу України. Пожежу було ліквідовано ціною життя відважних людей.

В ті тяжкі для країни дні працівники підприємств, організацій та установ всієї України безпосередньо взяли участь у ... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: rada | Дата: 25.04.2016

За особистим дорученям міського голови В. Сніжка, виконавчим комітетом за координації завідуючого сектору ЖКГ Бобринецької міської ради А. Могиленка, працівниками КП «Комунальник» здійснюються заходи з благоустрою міста та впорядкування центральної частини міста. Дані заходи приурочені до пасхальних та травневих свят. Чималий обсяг роботи щодо впорядкування центральної частини міста виконано колективами та учнями ЗОШ №5 та НВК Бобринецька гімназія №1.

      ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: rada | Дата: 25.04.2016

 28 квітня 2016 року об 14 годині у малому залі адмінбудинку по вул. Незалежності (Орджонікідзе), 80, відбудеться 11-та чергова сесія Бобринецької міської ради сьомого скликання. Порядок денний - /rozporjadzhennja_pro_sklikannja_11_sesiji.pdf

Переглядів: 383 | Додав: rada | Дата: 25.04.2016

 25 квітня міський голова Валерій Сніжко провів нараду з секретарем міської ради, заступниками міського голови  та керівниками секторів. На нараді обговорювався план роботи на тиждень, зокрема сплановано організаційні питання в участі та проведенні колективу міської ради в наступних заходах:

- 30-ї річниці трагедії на Чорнобильській АЕС заходи відбудуться 26.04.2016.
- Святкового ярмарку який відбудеться з нагоди Великодня та запланована на 29.04.2016.
- Заходи приурочені дню міжнародної Солідарності трудящих, які відбудуться  03.05.2016 о 18 годині на стадіоні «Олімпієць».

Крім вищеописаних заходів сплановано та обговорено ряд робочих питань, в організації діяльності міської ради. 

  ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: rada | Дата: 25.04.2016

23 квітня в рамках проведення загальнообласного суботника з благоустрою населених пунктів працівниками міської ради, міських дитячих садків, будинків культури та бібліотек, в місцях масового відпочинку громадян на березі річки Сугоклія здійснено прибирання території від сміття та чагарників.
Так, зокрема, за організації та участі голови міської ради Валерія Сніжка було звільнено від сміття вподобані мешканцями та гостями міста 4-ри так звані «заїзди» для відпочинку.

     ... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: rada | Дата: 25.04.2016

22 квітня на базі Бобринецького дошкільного виховного закладу №1 «Сонечко» відбувся районний семінар завідувачів, вихователів-методистів та вихователів дошкільних навчальних закладів з проблема мами «Формування ключових компетентностей дошкільників в умовах реалізації Базового компоненту дошкільної освіти». Участь у проведеному семінарі взяла і заступник Бобринецького міського голови з соціально-гуманітарних питань, зв’язків з громадськістю та благоустрою Людмила Петрівна Кривошея.

Проведення семінару відбувалось за наступного плану:

9.00-9.15 – Відкриття Семінару.

9.15-9.35 – Організація діяльності дошкільного навчального закладу з реалізації завдань Базового компоненту дошкільної освіти та освітньої програми «Дитина».

... Читати далі »
Переглядів: 464 | Додав: rada | Дата: 25.04.2016