Головна » Архів матеріалів

 

Бобринецький КП «Міськводоканал» повідомляє:

В зв’язку з проведенням промивки резервуарів водопровідної мережі та гіперхлорування 07.06.2016 року з 00 годин строком на 1 добу буде припинено водопостачання. На протязі 3-х діб вода в мережі буде непридатна для використання в харчових цілях.

Дирекція Бобринецького КП «Міськводоканал»

Переглядів: 436 | Додав: rada | Дата: 31.05.2016

                                                                               

Шановні батьки дітей пільгових категорій, які будуть відпочивати в санаторно–лікувальному закладі “Чайка” з 22 червня  від міської ради, запрошуємо Вас 02.06 о 10 год. на 2-й поверх адміністративного будинку  ( міська рада кабінет №207) на попередній  інструктаж.

 

Переглядів: 429 | Додав: rada | Дата: 31.05.2016

                                                              

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Хочеться, щоб усмішка освітила ваші обличчя, щоб очі сяяли від щастя і радість у серцях буяла. З нагоди свята, міська рада запрошує дітей міста та громади прийняти участь у святкуванні, що розпочнеться  01 червня о 10 годині 30 хвилин біля дитячого майданчика, з святкової ходи «Разом з матусею» та продовжиться, урочистою лінійкою, спортивно – розважальною програмою, яку підготували працівники будинку дитячої творчості, з цікавими завданнями на станціях :  спортивній, театральній, інтелектуальній, музично – ... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: rada | Дата: 31.05.2016

Зважаючи на заслуги Прикордонних військ перед Вітчизною, в 2003 році Указом Президента було встановлено свято – День прикордонника яке відзначається щорічно 28 травня. Донині свято відмічали 4 листопада, в день ухвалення закону «Про Прикордонні війська України». З 2003 року чинності набув новий закон « Про державну прикордонну службу України», і свято було перенесене. Традиційно, в усіх містах і населених пунктах в день прикордонника проводяться безліч заходів.

28 травня на Бобринеччині пройшли урочисті  заходи присвячені Дню прикордонника. Відбулася урочиста  хода,  яка брала свій початок у Свято - Миколаївській церкві де хвилиною мовчання прикордонники вшанували своїх полеглих  побратимів  і поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам АТО, пам’ятника загиблим учням  та вчителям у Великій Вітчизняній Війні, а також до пам’ ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: rada | Дата: 30.05.2016

24 травня до центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді поступив сигнал, що на автостанції м.Бобринець другу добу без даху над головою, без можливостей харчування перебуває юнак у віці 21 рік. Директор центру соціальних служб Горецька  Н.Є. звернулася до міської ради допомогти вирішити питання проживання Ярослава. Порадившись і поспілкувавшись з Ярославом, він виявив бажання проживати у чоловічому монастирі в с. Сорочаново.

                                                            

Дякуючи настоятелю Свято – Миколаївської церкви Ониську Юрію Юрійовичу, який домовився про перебування  хлопця на території монастиря

25 травня за підтримки міського голови Сніжка В.В, заступники міського голови Висоцького В.І. ... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: rada | Дата: 30.05.2016

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника!

Жодна держава у світі не може існувати без кордонів. А якщо говорити про Україну, то за останні два роки в умовах воєнних дій, які йдуть в нашій країні, значення Прикордонної служби зросло ще більше. Прикордонники сьогодні не тільки здійснюють контроль на кордоні. Вони беруть участь у бойових діях і в прямому сенсі слова тримають оборону наших рубежів. Бажаю всім вам здоров'я, щастя, життєвих гараздів  і найголовніше, миру і спокою. Нехай у ваших родинах панує взаєморозуміння, а любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народові. З професійним святом вас, із Днем прикордонника!”

З повагою

Міський голова                                 & ... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: rada | Дата: 28.05.2016

27 травня пролунав останній дзвоник у школах нашого міста. Звершення навчального року для наймолодших та учнів середніх класів знаменується не тільки гарними оцінками , а й початком улюблених канікул. Під час яких вони будуть відпочивати, набиратися  духовних і фізичних сил після наполегливої спільної праці на нелегкому шляху в Країні Знань

 Традиційно зі святом Останнього дзвоника школярів Бобринеччини  привітала команда міської ради. Міський голова Сніжко В.В. відвідав святкові лінійки в НВК “Бобринецька гімназія – ЗШ I-III ступенів №1 ” та  ЗОШ I-III ступенів №5 ім. П.П.Шумилова. Валерій Вадимович одарував  НВК №1 планшет   щоб  зробити навчання ще мобільнішим, що є неодмінно актуальним на початку роботи оздоровчих таборів на базі НВК.    Колективу ЗШ №5 був подарований  ноутбук ASUS, директор Богданова А.Є.  пообіцяла, ... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: rada | Дата: 27.05.2016

  26 травння міський голова Сніжко В.В.  та заступник з соціально-гуманітарних питань Кривошея Л.П  відвідали дошкільний виховний заклад №2 “Ромашка” та групу денного перебування в загальноосвітній школі I-II ступенів №4 з нагоди випускного свята дошкільнят.  Керівник закладу Ланецька Т.П.  разом з вихователями Шабатіною В.Д. і Хоменко О.О., музичним керівником Татаренко В.В. підготували незабутню програму, в якій діти приймали участь зі своїми батьками. Особливо вразив танок тат з донечками, конкурсна програма родин “ Збери дитину до школи”.  Випускний бал у дитсадку - це невід’ємна частина життя не тільки малечі а й їх батьків. Діти подолали ще одну маленьку сходинку до свого нового  життя  під назвою “Школа”.

  ... Читати далі »

Переглядів: 585 | Додав: rada | Дата: 26.05.2016

25 травня  заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошея Л.П. провела планове засідання учнівсько-студентського парламенту міської ради. Де були розглянуті наступні питання;

1. Вітання членів парламенту з Днем Народження

 Скорик Олександр

 Зленко Анатолій

 Холодовська Наталія

2. Фарбування дитячого майданчика в міському сквері ім..М.Л.Кропивницького.

3. Участь у заходах, присвячених Міжнародному дню захисту дітей

  

  

Переглядів: 370 | Додав: rada | Дата: 25.05.2016

24 травня з робочим візитом комісія в складі першого заступника міського Висоцького В.І., заступника з соціально- гуманітарних питань Кривошеї Л.П., начальником бюджетного відділу Куликом Є.П здійснила поїздку в Херсонську область Скадовський р/н     с.Лазурне в дитячий санаторно-лікувальний  заклад “Чайка” де матимуть змогу відпочити та оздоровитися діти пільгових категорій. Метою поїздки було обстеження умов проживання, харчування та дозвілля дітей під час їх відпочинку.  

Під час спілкування з керівником закладу було з’ясовано, що діти проживатимуть в кімнатах по 4-5 чоловік, туалети та душові кабінки розміщені на поверсі. На кожному поверсі є зал з телевізором, цілодобово чергують вихователі, помічники вихователів, медичний персонал, охоронці.

Працівниками закладу складено змістовну, цікаву програму. На дітей чекають конкурси,естафети, ігри, ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: rada | Дата: 25.05.2016

« 1 2 3 4 ... 15 16 »