Головна » 2016 » Січень » 26 » ГРОМАДСЬКІСТЬ ПРОПОНУЄ, РІШЕННЯ ЗА ДЕПУТАТАМИ
12:53
ГРОМАДСЬКІСТЬ ПРОПОНУЄ, РІШЕННЯ ЗА ДЕПУТАТАМИ

29 січня 2016 року відбудеться відкрите засідання 6 сесії Бобринецької міської ради.

Відповідно до письмового клопотання окремих депутатів міської ради та членів виконкому, до порядку денного сесії запропоновано включити наступні питання:

про хід виконання рішень судів, якими зобов'язано КП "Ринок" повернути земельну ділянку міській раді;

про припинення Бобринецькому районному споживчому товариству права постійного користування земельною ділянкою у центрі міста, яка надавалася для розміщення колгоспному ринку;

про скасування рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 року згідно якого Бобринецькому районному споживчому товариству було видано правовстановлюючі документи на будівлю "лаканди", кам'яні навіси, басейну та асфальтове замощення. 

 

Ініціатори внесення вищевказаних питань на пленарне засідання міської ради, вважають, що під час набуття права власності та користування на вищевказане майно та землю не було дотримано усіх необхідних вимог законодавства. Окрім того, через неповернення земельної ділянки згідно рішення суду, місту спричиняються значні збитки, через недоотримання міським бюджетом коштів. 

З метою забезпечення об'єктивного та всебічного розгляду зазначених питань та прийняття законних рішень, для участі у їх розгляді запрошено керівників Бобринецького РСТ Татарову В.І. та КП "Ринок" Репу І.С.

Остаточне рішення по вказаним питанням буде прийнято депутатами Бобринецької міської ради.

 

Переглядів: 417 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0