Головна » 2016 » Квітень » 26 » ВІДЗНАЧЕНО 30-ТУ РІЧНИЦЮ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ
16:30
ВІДЗНАЧЕНО 30-ТУ РІЧНИЦЮ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 квітня відбулися заходи з нагоди відзначення 30-ї річниці Чорнобильської трагедії, яку було розпочато ходою від Будинку Культури до пам’ятника Жертв Чорнобиля. Біля пам’ятника міський голова В. Сніжко взяв участь в урочистому покладанню квітів та вінків. Після покладання квітів учасники ходи рушили до Будинку Культури де учасники акції, учні шкіл, студенти СПТУ, технікуму, жителі та гості міста переглянули документальний фільм про Чорнобиль.

     

По завершенню перегляду фільму було розпочато урочисту частину заходу, під час якої міський голова висловив слова вдячності ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС, побажав міцного здоров’я та з нагоди визначної дати нагородив грамотами міської ради учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, зокрема: Осіпова Анатолія Григоровича, Рагуліна Олександра Івановича, Сандракуа Миколу Васильовича, Чепеля Миколу Олександровича, Минаєва Віталія Андрійовича, Годлевського Леоніда Григоровича та Задираку Сергія Миколайовича.

        

Окрім міського голови до слова також були запрошені голова громадської організації «Спілки Чорнобильців Бобринеччини» С.В. Сандрак, голова РДА С. Шевченко, голова райради О. Гадемська, які також вручили грамоти ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС.

Після завершення урочистої частини ліквідаторів аварії своїми виступами привітали учні ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, та аматори РБК.

   

Завершивши урочистості які відбувались в РБК, міський голова взяв участь в поминальній панахиді по загиблих ліквідаторах аварії на ЧАЕС.

 

На завершення ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС було запрошено на обід, який було організовано міським головою В. Сніжко.

Переглядів: 444 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0