Головна » 2016 » Квітень » 14 » ЗЕМЛЯ РИНКУ НАЛЕЖИТЬ МІСЬКІЙ РАДІ І ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО.
15:19
ЗЕМЛЯ РИНКУ НАЛЕЖИТЬ МІСЬКІЙ РАДІ І ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО.

30 березня 2016 року, відповідно до ухвалених рішень судів, більшість депутатів міської ради та міський голова В.Сніжко у черговий раз виступили на захист інтересів міста та прийняли рішення про зарахування усієї земельної ділянки на якій розміщений Бобринецький ринок, до земель запасу Бобринецької міської ради.

Крім цього, більшістю депутатського складу та міським головою В.Сніжком було ухвалене рішення про надання права використовувати вказану земельну ділянку усім юридичним та фізичним особам, у тому числі для торгівлі, БЕЗКОШТОВНО, до того часу, поки плату не буде встановлено міською радою відповідним рішенням.

Не віддали свої голоси на підтримку вказаних рішень депутати Гранкін В.В., Торіна С.В., Тосік М.І., Богданова А.Є., Мельник М.М., Стрельченко О.М., Усата О.І., не голосувала Шинкарьова О.Л.

Рішення оприлюднені згідно законодавства на сайті міської ради та направлено для відому до Бобринецького відділу поліції та Бобринецького РСТ.

Міська рада наголошує, що будь-який збір коштів з людей на території ринку, перешкоджання у проїзді на його територію є незаконним та протиправним і тягне за собою відповідальність згідно Закону. Тим людям, які потерпіли від вище перелічених незаконних дій, рекомендуємо звертатися до правоохоронних органів.

Додатково, Бобринецька міська рада звернулася з Претензією до Бобринецького РСТ з вимогою відшкодувати Бобринецькій міській раді кошти, які було незаконно отримано РСТ з людей, які торгують на ринку, за період з жовтня 2015 року по даний час.

Переглядів: 420 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0