Головна » 2016 » Червень » 8 » Жінки - 50% успіху України
10:41
Жінки - 50% успіху України

Рівноправна участь жінок і чоловіків у всіх сферах життєдіяльності суспільства є не лише вимогою принципів демократії та соціальної справедливості, але й передумовою для сталого економічного розвитку. Подолання проблем гендерної нерівності — це важливе завдання всіх рівнів влади, зокрема, і місцевого самоврядування.

7 червня  проведено тренінг для жінок депутатів міської ради з гендерного питання тренером-консульнантом творчого центру ТЦК  Любов’ю Лук’янцевою. Розглядали питання політичної, депутатської активності жінок. Любов Юріївна акцентувала увагу і закликала жінок-депутаток до створення депутатського об’єднання жінок на прикладі Харківської та Вінницької областей. Депутатки мали змогу поділитися досвідом роботи та добрими справами.

Проведення постійної просвітницької роботи з питань рівних прав і можливостей для жінок є необхідним елементом напрямку роботи громадських організацій у різних секторах розвитку. Саме тому для визначення бачення та більш раціонального формування операційного планування гендерного компоненту у кожній громаді.

      

 

Переглядів: 531 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0