Головна » Архів матеріалів

Жителів міської громади дуже цікавить – яку заробітну плату отримують посадовці міської ради. І так повинно бути, адже саме жителі громади на виборах дають роботу мерові та його команді і саме перед ними вони мають звітувати, чого на жаль раніше не було.  Як проголошувалося під час передвиборчих перегонів – міська рада буде відкритою перед своїми жителями з усіх питань. Слід зазначити, що питання оплати праці посадовців міської ради оприлюднене з минулого року на веб-сторінці міської ради. Зарплата посадовцями нараховується та отримується прозоро і законно виключно з міського бюджету, без будь-яких "поборів і зборів" з жителів та бізнесу.  Додатково, хочемо проінформувати жителів громади з цього приводу також і через районну г ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото перейменування вулиць"Бобринецька міська рада дякує жителям міської громади за участь в обговорені щодо зміни назв топонімічних об'єктів у Бобринецькій міській об'єднаній територіальній громаді та враховує подані зауваження та пропозиції. Для ознайомлення та обговорення надаємо оновлений перелік пропозицій щодо зміни назв вулиць та провулків. Пропозиції та зауваження просимо надавати до 18.02.2016 року включно до міської ради, у тому числі за тел. 3-41-88 або письмово.

Пропозиції жителів громади щодо зміни назв вулиць:

місто Бобринець

... Читати далі »
Переглядів: 1380 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "ФОТО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ"12 лютого у приміщені міської ради, за участю міського голови В.Сніжка та секретаря міськради А.Лавріненка відбулося чергове засідання робочої групи по перейменуванню вулиць. У засіданні комісії взяли участь Н.Бібік, Н.Самборська, Р.Кучугура, Ю.Вербовий, член виконкому Я.Костяк та громадський активіст М.Адаменко. 

Слід зазначити, що перейменування вулиць здійснюється на виконання вимог Закону України " ... Читати далі »

Переглядів: 5364 | Додав: rada | Дата: 12.02.2016


  10 лютого, за сприяння народного депутата України Березкіна С.С., за участю Інституту Політичної освіти, відбулося навчання для депутатів Бобринецької міської та районної ради - "Місцеве самоврядування. Крок до ефективності". На семінарі були змістовно розглянуті питання децентралізації, статусу депутата місцевої ради, організації роботи органів місцевого самоврядування, бюджетних та земельних відносин на місцевому рівні, житлово-комунальної сфери. Слід відзначити змістовність та яскравість проведення семінару тренером - експертом, керівником програми практичної політики в Інституті Політичної освіти Солонтай Олександром Гейзовичем.                                   &nb ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: rada | Дата: 10.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото воїн ато"Рішенням Бобринецької міської ради від 29.01.2016 року № 88, було внесено зміни, до Програми по наданню одноразової грошової матеріальної допомоги та інших заходів соціального захисту учасникам антитерористичної операції на сході країни, їх сім’ям, одиноким малозабезпеченим мешканцям, багатодітним сім’ям та іншим категоріям жителів Бобринецької об’єднаної територіальної громади на 2014-2018 роки. Міською радою було розширено дії даної програми і на територію бувшої Червонодолинської сільської ради яка приєдналася.

... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: rada | Дата: 08.02.2016

29 січня на сесії міської ради після кількагодинних дебатів було прийняте рішення про припинення права користування Бобринецькому райспоживтовариству 1,2298 га землі у центрі міста під розміщення колгоспного ринку. Вилучену землю передано до Бобринецької міської ради.

 Як відомо, на вказану землю було два державних акти — один від 2001 року у КП «Ринок», другий від 1997 року в РСТ. Перший акт виявився підробленим, і його скасував у 2015 році суд. Другий, що був у райспоживтовариства, депутати міськради визнали недійсним, тому що його було видано на підставі неправомірного рішення виконкому місь ... Читати далі »

Переглядів: 616 | Додав: rada | Дата: 03.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото чисте місто"Міською радою ухвалено Правила благоустрою та санітарної очистки території Бобринецької міської громади у новій редакції.

Так, за новими Правилами, до відповідальності за порушення у сфері благоустрою притягуватимуться особи, винні у:

- порушенні вимог Законів України "Про забезпечен ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: rada | Дата: 02.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото гроші авто"

 

Бобринецька міська рада, відповідно до чинного законодавства та з метою наповнення дохідної частини міського бюджету, своїм рішенням №95 від 29 січня 2016 року оподаткувала дорогі автомобілі, які зареєстровано на території Бобринецької міської об'єднаної територіальної громади. Згідно вказаного рішення, з 1 січня поточного року, власники автомобілів вартістю понад 1 033 500 грн. та віком до 5 років, мають сплатити до міського бюджету у цьому&nbs ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: rada | Дата: 02.02.2016

26 січня 2016 року депутатами Бобринецької міської ради було прийняте рішення, яким було скасовано рішення виконавчого комітету Бобринецької міської ради № 168 від 29.05.1997 року "Про підтвердження права постійного користування землею", як незаконне, припинено Бобринецькому районному споживчому товариству право постійного користування земельною ділянкою наданою для розміщення колгоспного ринку, на підставі Державного акту на право постійного користування землею серія ІІ-КР № 000300 виданого 05.06.1997 року Бобринецькою міською радою, вилучено дану земельну ділянку, що перебуває у комунальній власності, для суспільних потреб та визнано недійсним Державний акт на право постійного користування землею серія ІІ-КР № 000300 виданий 05.06.1997 року Бобр ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: rada | Дата: 01.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото засідання"28.01.2016 року відбулося засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради. Членами виконкому було розглянуто та ухвалено позитивні рішення з наступних питань:

1. Щодо взаємодії під час виникнення надзвичайних ситуацій на території Бобринецької об'єднаної територіальної громади;

2. Про затвердження переліку об’єктів та суспільно-корисних робіт для осіб, притянутих до відповідальності у вигляді громадських робіт, на території Бобринецької об'єднаної територіальної громади.

3. Про підготовку висновків щодо припинення Бобринецькому районному споживчому товариству права постійного користуван ... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: rada | Дата: 28.01.2016

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 16 »