Головна » Архів матеріалів

 06 травня о 10 годині ранку біля обеліска загиблим воїнам, що на «Ковалівці» відбувся мітинг з назвою «Маки Пам’яті». Під час дійства художнім колективом Бобринецького міського будинку культури було поставлено святкову програму, під керівництвом директора А.П. Слободяник. Учнями ЗОШ №4 було виконано пісні про мир, та відбулося зворушливе читання віршів.

На мітингу з словами привітання виступили заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Л.П. Кривошея, голова ветеранської організації Р.І. Тофан.

По завершенню дійства, присутнім було подаровано маки та емблеми з «перемагаємо та пам’ятаємо».

Велика вдячність за благоустрій обеліска В.І. Тарасову та його працівникам.

... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: rada | Дата: 06.05.2016

 На розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С. Кузьменка, щодо святкування дня перемоги, Бобринецька міська рада, як розпорядник та володілець земельної ділянки надала для користування Бобринецькій РДА, Біг Борд розташований поряд з автовокзалом, на якому 06 травня було розміщено вітальний банер, із зображенням території незалежної України уквітчану маками. 

     

Переглядів: 472 | Додав: rada | Дата: 06.05.2016

Напередодні визначного для, всієї країни - свята дня Перемоги над німецько – фашистськими загарбниками першим заступником міського голови Валентином Івановичем Висоцьким, заступником міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмилою Петрівною Кривошеєю, головою ветеранської організації Раїсою Іванівною Тофан, депутататом районної ради від Аграрної партії Бобринецького району Юрій Миколайович Крутько, особисто відвідали за місце проживання та привітали учасників бойових дій – ветеранів Великої Вітчизняної Війни, що проживають на території Бобринецької об’єднаної територіальної громади, а саме: Бандурко М.І., Войноровську Л.Г., Лосінець О.А., Неклесу Д.Д., Коваль В.Я., Андрієнко О.А., Немненко М.А., Хорунжого В.П., Черненко М.П., Пономаренко О. ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: rada | Дата: 06.05.2016

04 травня в с. Червона Долина та 05 травня в с. Богданівка (Фрунзе) Бобринецької об’єднаної територіальної громади міською радою за активного сприяння ПрАТ ВДО «Асоціація Південна» було відремонтовано стели загиблим воїнам Великої Вітчизняної Війни.

 

Пам’ять про героїв, які своїм життям виборювали для нас свободу завжди залишиться у наших серцях, та обов’язок кожного піклуватись про ветеранів, встановлені пам’ятники, стели, меморіальні дошки героїв які виборювали для нас свободу. 

Переглядів: 426 | Додав: rada | Дата: 06.05.2016

 06 травня о 10 годині ранку, біля пам’ятника загиблим воїнам, що розташований на перехресті вул. Миколаївська (Леніна) – вул. Шляхівська, міським будинком культури, буде проведено мітинг до дня пам’яті та примирення «МАКИ ПАМ’ЯТІ».

Переглядів: 348 | Додав: rada | Дата: 05.05.2016

 29 квітня в міській раді було проведено конкурс на заміщення вакантних посад. Проведення конкурсу відбувалось в приміщенні малої зали для засідань Бобринецької районної ради, шляхом складання письмового іспиту, під пильним наглядом конкурсної комісії. Нагадаємо, що про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад:

  • начальника відділу освіти,
  • головного спеціаліста відділу освіти,
  • головного спеціаліста з інформаційної діяльності загального відділу,
  • провідного спеціаліста сектору земельних ресурсів Бобринецької міської ради, було повідомлено через засоби масової інформації, зокрема надруковано статтю в 32-му номері районної газети «Честь хлібороба» від 26.04.2016.

... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: rada | Дата: 04.05.2016

03 травня в місті на стадіоні «Олімпієць» відбулася організована міською радою концертна програма за участю педагогічного та учнівського колективу будинку дитячої творчості, активної підтримки Аграрної партії, депутата районної ради Крутька Ю.М.

Ведуча програми Щіченко Н.І. з першої хвилини спрямувала увагу глядачів на становлення миру, праці та єдності в державі.

На початку програми міський голова В. Сніжко з нагоди травневих свят звернувся до жителів громади, глядачів з вітальними словами.  По завершенню виступу разом із вихованцями будинку дитячої творчості випустив голубів, як символ миру.

  ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: rada | Дата: 04.05.2016

02 травня в м. Бобринець відсвяткував своє 90-то річчя учасник великої вітчизняної війни Хорунжий Василь Петрович. З нагоди визначної дати, в гості до Василя Петровича завітала з подарунками та сердечними привітаннями, заступник міського голови з соціально гуманітарних питань Людмила Петрівна Кривошея. На зустрічі з ювіляром Людмила Петрівна, привітавши Хорунжого В.П. поцікавилась його станом здоров’я та соціальним забезпеченням. 

 

Переглядів: 423 | Додав: rada | Дата: 04.05.2016

Шановна громадо!

Від всієї душі щиро і сердечно вітаю Вас усіх зі світлими і величними для нас Травневими святами: Великоднем та Днем міжнародної солідарності трудящих,

 Нехай в ці святкові дні Ваші душі наповняться сонячним, весняним теплом і відчуттям отриманого Божого Благословення, а малинові дзвони Великодня принесуть в оселі мир, радість, віру, надію і любов.

... Читати далі »

Переглядів: 385 | Додав: rada | Дата: 29.04.2016

29 квітня на території Базарної площі м. Бобринець відбувся святковий ярмарок організований Бобринецькою міською радою з нагоди святкування пасхи та травневих свят.  На ярмарок свою продукцію надали Бобринецьке СПТУ №32 (хлібо-булочні вироби), Бобринецький с\г технікум (хлібо-булочні вироби), Бобринецька сільгосптехніка (гречка та мука), АФ «Славутич» (м’ясо, гречка), ФОП О. Сокуренко (свинина, печінка свиняча, ноги свинячі, свиняче серце, шия індича, печінка індича, та інше), ФОП В. Івано (олія),  Бобринецьке РСТ (цукор, хлібо-булочні вироби), ФОП М. Івашкін (свіжа риби), завод продтоварів (копчена та солена риба), ФОП В. Книш (свіжі овочі, фрукти, зелень), Миколаївські та Черняхівські ковбаси, хліб виробництва Кіровоградського заводу Формула Смаку, ТМ «Королівський Смак» з м. Світловодськ (майонез, кетчуп, олія).

  ... Читати далі »

Переглядів: 576 | Додав: rada | Дата: 29.04.2016

« 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 »