Головна » 2015 » Грудень » 9 » У ГІМНАЗІЇ БУДЕ ЗАВЕРШЕНО ЗАМІНУ ВІКОН
12:23
У ГІМНАЗІЇ БУДЕ ЗАВЕРШЕНО ЗАМІНУ ВІКОН

 Досить напруженим відбулося обговорення під час пленарного засідання 3 позачергової сесії Бобринецької міської ради, яка відбулася 01-02.12.2015 року, питання виділення з бюджету міської ради 200000 грн. у порядку співфінансування проекту по заміні частини вікон на енергозберігаючі у будівлі Бобринецької гімназії. В обговорені взяли участь міський голова Сніжко В.В., депутати Бобринецької міської ради, директор Бобринецької гімназії Карпук В.В., депутат районної ради Крутько Ю.М., член виконкому Костяк  Я.В., представники профспілки освітян, представники міських дитячих садочків та присутні на сесії жителі міста.  Обговорення даного питання також активно відбувалося до цього і серед населення міста. 

Усі присутні на сесії зійшлися на тому, що інвестиції у місто в обов'язковому порядку мають надійти і влада, як міська так і районна мають сприяти цьому. Думки серед присутніх на сесії розділилися стосовно того, з якого бюджету мають бути виділені кошти - міського чи районного? Як обгрунтування необхідності виділення коштів з районного бюджету, учасниками обговорення вказувалося на те, що гімназія перебуває на балансі районного бюджету, районний бюджет, у свою чергу, має борг перед містом у декілька сотень тисяч гривень, пов'язаний з недофінансуванням дитсадків, дитсадки міста також потребують ремонту та заміни вікон, а працівники дитсадків, як і вчителі, мають право на отримання індексації та інших виплат.

У результаті, за наслідками обговорення, керівники Бобринецької районної ради та районної державної адміністрації погодилися з доводами та аргументами міської ради та погодилися виділити необхідні 400000 грн. (з яких 200000 грн. пропонувалося виділити міській раді), як співфінансування, для участі у спільному проекті стосовно заміни вікон у Бобринецькій гімназії на енергозберігаючі.

Таким чином, гімназія отримає нові вікна, а працівники дитсадків міста та бобринчани - учасники АТО - належні їм кошти та грошові допомоги.

Переглядів: 391 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0