Головна » 2015 » Грудень » 8 » ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА 3 СЕСІЯ БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
18:09
ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА 3 СЕСІЯ БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

   Відповідно до розпорядження Бобринецького міського голови Сніжка В.В. №140 від 27.11.2015 року було скликано та проведено позачергову 3 сесію Бобринецької міської ради сьомого скликання, яка відбулася 01-02 грудня 2015 року. Засідання постійних комісій міської ради були проведені 01.12.2015 року перед початком пленарного засідання сесії. Пленарне засідання сесії проведене у приміщенні малої зали Бобринецької районної ради, розташованої у м. Бобринець, вул. Орджонікідзе, 80. Для надання консультативної допомоги з питань утворення, ліквідації та реорганізації органів місцевого самоврядування під час проведення засідань постійних комісій та пленарного засідання сесії міської ради, було запрошено державного реєстратора юридичних та фізичних осіб-підприємців Бобринецького районного управління юстиції Мельнікову Н.В.

 Перед початком пленарного засідання, директор Будинку дитячої творчості Обод К.В. вручила міському голові від імені дітей - вихованців БДТ символічного Бобрика, зробленого руками дітей, як символ нашого міста та побажала успіхів у роботі міському голові та депутатському складу.  

На сесії було розглянуто наступні питання:

Про складення депутатських повноважень депутатом Бобринецької міської ради Шкварком В.М. (рішення прийняте).  

Про визнання повноважень депутата Бобринецької міської ради Чорного О.В. (рішення прийняте).

Про припинення діяльності шляхом ліквідації Червонодолинської сільської ради Бобринецького району. (рішення прийняте).

Про утворення комісії з ліквідації Червонодолинської сільської ради Бобринецького району. (рішення прийняте).

Про припинення повноважень Шкварка В.М. на посаді голови Червонодолинської сільської ради Бобринецького району. (рішення прийняте).

Про покладення виконання обов’язків старости села Червона Долина Бобринецького району на Шкварка В.М. (рішення прийняте).

Про затвердження Положення про старосту. (рішення прийняте).

Про припинення повноважень Пихтіної Н.Л. на посаді секретаря Червонодолинської сільської ради. (рішення прийняте).

Про утворення робочої групи із розроблення проекту структури Бобринецької об’єднаної громади. (рішення прийняте).

Про утворення робочої групи із розроблення програми соціально-економічного та культурного  розвитку, цільових програм. (рішення прийняте).

Про передачу основних засобів та інших необоротних активів з балансу апарату Бобринецької міської ради на баланс комунального підприємства Бобринецької міської ради «Комунальник». (рішення прийняте).

Про присвоєння секретарю Бобринецької міської ради категорії і рангу посадової особи органів місцевого самоврядування. (рішення прийняте).. 

Про присвоєння першому заступнику Бобринецького міського голови категорії і рангу посадової особи органів місцевого самоврядування. (рішення прийняте).

Про присвоєння секретарю виконавчого комітету Бобринецької міської ради категорії і рангу посадової особи органів місцевого самоврядування. (рішення прийняте).

Внесення змін до рішення міської ради «Про виплату надбавок, премій, матеріальної допомоги на оздоровлення та соціально-побутові потреби міському голові, першому заступнику та заступнику міського голови, секретарю міської ради, секретарю виконавчого комітету  міської ради» від 30 січня 2015 року № 2161. (рішення прийняте).

Про доповнення до міської програми «Центральний регіон: 2015. Бобринець. Програма соціально-економічного розвитку Бобринецької   територіальної громади на 2011 -  2015 роки». (рішення не прийняте).

Про внесення змін до рішення міської ради від 30 січня 2015 року № 2159 «Про міський бюджет на 2015 рік». (рішення прийняте).

 

 

Переглядів: 389 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0