Головна » 2016 » Квітень » 14

21 квітня 2016 року о 14 годині у великому залі адмінбудинку, відбудеться зустріч міського голови В.Сніжка, посадових осіб міської ради, представників відділу поліції з підприємцями та жителями міста Бобринець, для роз’яснення про подальше використання землі ринку, встановлення МАФів, отримання землі в оренду, сплати коштів, тощо. Запрошуються усі бажаючі.

 

Переглядів: 395 | Додав: rada | Дата: 14.04.2016

30 березня 2016 року, відповідно до ухвалених рішень судів, більшість депутатів міської ради та міський голова В.Сніжко у черговий раз виступили на захист інтересів міста та прийняли рішення про зарахування усієї земельної ділянки на якій розміщений Бобринецький ринок, до земель запасу Бобринецької міської ради.

Крім цього, більшістю депутатського складу та міським головою В.Сніжком було ухвалене рішення про надання права використовувати вказану земельну ділянку усім юридичним та фізичним особам, у тому числі для торгівлі, БЕЗКОШТОВНО, до того часу, поки плату не буде встановлено міською радою відповідним рішенням.

Не віддали свої голоси на підтримку вказаних рішень депутати Гранкін В.В., Торіна С.В., Тосік М.І., Богданова А.Є., Мельник М.М., Стрельченко О.М., Усата О.І., не голосувала Шинкарьова О.Л.

Рішення оприлюднені згідно законодавства на сайті міської рад ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: rada | Дата: 14.04.2016

16 квітня 2016 о 10 годині ранку, в приміщенні музичної школи за сприяння міської ради та міського будинку культури, та ветеранської організації відбудеться конкурсна програма «Нумо Бабусі», яка буде представлена цікавою конкурсною програмою, концертними номерами. По закінченню конкурсної програми для малят відбудеться казкова вистава «Ріпка».

Переглядів: 405 | Додав: rada | Дата: 14.04.2016

Закликаємо приєднатися до щорічної акції

«За чисте довкілля»!

        Традиційно кожної весни проводиться Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля», до участі в якій долучилась і Бобринецька міська рада. Так, рішенням виконавчого комітету Бобринецької міської ради від 31 березня 2016 року № 38 «Про проведення Всеукраїнської щорічної акції з благоустрою «За чисте довкілля» на території міської ради»з 01 квітня по 30 квітня 2016 року оголошеноакцію з благоустрою міста та сіл громади та в її рамках 16 квітня 2016 року – День довкілля. 

        Мета акції – створення сприятлив ... Читати далі »

Переглядів: 879 | Додав: rada | Дата: 14.04.2016