Головна » 2016 » Червень » 08

8 червня міський голова Сніжко В.В., перший заступник міського голови Висоцький В.І. та депутат районої ради Крутько Ю.М. взяли участь в дискусії на тему «Децентралізація у дії. Перші результати, можливості і ризики» яка відбулася в м. Кіровоград вул. Преображенська 79-а.Організацією дискусії займався  проектом  «DESPRO».

DESPRO — це швейцарсько-український проект “Підтримка децентралізації в Україні”, який фінансується Швейцарською Конфедерацією через Швейцарське бюро співробітництва  та впроваджується Швейцарським центром ресурсів та консультацій з питань розвитку . Основна ціль проекту полягає в оптимізації системи управління та сприянні ефективному місцевому розвитку в Україні, що в свою чергу, створить новий імпульс для демократичних процесів, так і для надання  послуг на рівні громад ... Читати далі »

Переглядів: 980 | Додав: rada | Дата: 08.06.2016

Рівноправна участь жінок і чоловіків у всіх сферах життєдіяльності суспільства є не лише вимогою принципів демократії та соціальної справедливості, але й передумовою для сталого економічного розвитку. Подолання проблем гендерної нерівності — це важливе завдання всіх рівнів влади, зокрема, і місцевого самоврядування.

7 червня  проведено тренінг для жінок депутатів міської ради з гендерного питання тренером-консульнантом творчого центру ТЦК  Любов’ю Лук’янцевою. Розглядали питання політичної, депутатської активності жінок. Любов Юріївна акцентувала увагу і закликала жінок-депутаток до створення депутатського об’єднання жінок на прикладі Харківської та Вінницької областей. Депутатки мали змогу поділитися досвідом роботи та добрими справами.

Проведення постійної просвітницької роботи з питань рівних прав і можливостей для жінок є необхідним елементом напрямку ро ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: rada | Дата: 08.06.2016