Головна » Архів матеріалів

23 травня голова міської ради Сніжко В.В. провів робочу нараду з директором КП «Комунальник» Голиком А.П., директором ринку «Таврія» та продовольчого ринку Костяком Я.В., контролером ринку «Таврія» Тарасенко О.О., інспектор з благоустрою КП «Комунальник» Адаменко М.Г.. Також В роботі наради взяли участь спеціалісти міської ради, а саме: провідний спеціаліст сектору ЖКГ  Баранов О.В. та завідуючий сектором земельних ресурсів  Пальок В.І.

 На нараді  був порушений ряд питань щодо   благоустрою кладовищ, роботи комунального підприємства КП «Комунальник», організація діяльності ринку, створення ОСББ. Зокрема особливу  увагу приділено  таким найбільш важливим аспектам :

-  Дія комунальних підприємств в межах наданих їм повноважень;

-  Наведення належного санітарного стану на ... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: rada | Дата: 24.05.2016

У дошкільних виховних закладах №1 "Сонечко" та №2 "Ромашка" цікаво проведено заняття, ігри, хороводи, ранки до Дня Вишиванки. Малеча продемонструвала український національний одяг та познайомилась з історією, традиціями українського народу. 

 

 

   

Переглядів: 428 | Додав: rada | Дата: 20.05.2016

 День вишиванки – неофіційне і відносно нове народне свято, покликане до сприяння єдності і культурного відродження Українського народу.

Як показує досвід, люди в день вишиванки завжди піднесені та усміхнені, адже в одязі із зображенням стародавнього Національного орнаменту закодовано багато символів сили, добробуту та оберегів, що ми сьогодні змогли побачити під час свята Бобринечини.

Колектив міської ради долучився та прийняв активну участь у заходах приурочених всесвітньому дню вишиванки. Радісно, що кожен Українець цього дня, від дошкільника до людей похилого віку, одягають вишиванку і з гордістю приймають участь у масових заходах, підкреслюючи свій патріотичних дух.

Приємно, що Бобринеччина славиться майстринями – умільцями, які презентували свої роботи та проводили майстер класи. Хочеться відмітити відповідальну підготовку школярів які промовля ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: rada | Дата: 20.05.2016

19 травня в центральному парку ім. М.Л. Кропивницького м. Бобринець за сприяння міської ради було розгорнуто атракціони для дозвілля дітей та молоді. У спілкуванні з жителями міста, було встановлено, що поява нового виду дозвілля в міському парку їх приємно вразила, адже не часто в нашому місті можна провести дозвілля на якісних та безпечних атракціонах.

  

 

Переглядів: 451 | Додав: rada | Дата: 19.05.2016

                                                                         

                                                                                              Шановні матусі!

Запрошуємо Вас разом з малюками в колясці ( зимовий, літній варіант) взяти участь у святковій ході  «Разом з матусею» присвяченій Міжнародному  Дню Захисту дітей, яка розпочнеться 01 червня о     ... Читати далі »

Переглядів: 507 | Додав: rada | Дата: 16.05.2016

12 травня   заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Л.П.Кривошея

провела робочу нараду з працівниками закладів культури та дошкільних виховних закладів Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади.

Були розглянуті такі питання:

- Подяка за участь у заходах приурочених до свят.

- Вітання з Днем народження бібліотекаря Виноградової Марини Миколаївни з с.Дібрівка  .

- Затвердження планів роботи на місяць.

-  Актуальний стан  правоустановчих  документів закладів культури.

- Порядок надання щорічних основних відпусток працівників.

- Підготовка в дошкільних виховних закладах  до випускного свята та Дня захисту дітей.

Крім вище перерахованих  був розглянутий  ряд інших питань.

В роботі наради взяли участь секретар виконавчого комітету Дмитрян І.Я., начальник загального в ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: rada | Дата: 12.05.2016

11 травня міський голова В.В. Сніжко, перший заступник міського голови Висоцький В.І.  та заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Л.П. Кривошея відвідали дошкільний виховний заклад №1 «Сонечко». Міський голова передав завідуючій Кравцовій В.М. пральну машину Hansa місткістю 8 кілограм.

Переглядів: 424 | Додав: rada | Дата: 11.05.2016

71 рік несемо ми квіти до могил загиблих,

Несемо з вдячністю в серцях,

Ми пам’ятаємо про тих, хто не вернувся з битви,

Ми думаємо про вас, хто серед нас, живих.

Ми будемо за вас свій отчий край любити,

І на землі своїй лишати добрий слід.

 

09 травня в місті відбулися заходи присвячені 71-й річниці перемоги над німецько-фашистськими загарбниками у 2-й світовій війні. Розпочато заходи урочистою ходою від районного будинку культури до пам’ятника невідо ... Читати далі »

Переглядів: 679 | Додав: rada | Дата: 10.05.2016

 

Шановні Ветерани

Прийміть найщиріші вітання з 71 -ю річницею Великої Перемоги!

Цей дійсно святий день завжди викликає у мене почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, я схиляю голову перед священною пам'яттю загиблих.

Висловлюю свою безмежну синівську вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визвол ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: rada | Дата: 06.05.2016

  Шановна громадо!

Українці заплатили надто велику ціну за перемогу. Це - обірвана війною молодість, мрії, скалічені тіла і загублені долі. Вже втрачено тисячі людських життів. Сьогодні, у День пам’яті та примирення, згадаймо усіх, хто виборов для нас цю Велику перемогу. Подякуймо ветеранам за їхню мужність і героїзм. І пам’ятаймо, що ми - українці, які народжені бути вільними.

На жаль, одна зі сторінок тих буремних років ніби повернулася назад. Історія вкотре дає українцям кривавий урок. Варто кожному з нас взяти з цього уроку найважливіше, аби разом пришвидшити перемогу.

Зичу добробуту в кожну українську родину, яскравий вогник віри у кожне серце і мирного неба над усіма українськими землями.

З повагою – В. Сніжко

Переглядів: 398 | Додав: rada | Дата: 06.05.2016

« 1 2 3 4 5 ... 15 16 »