Головна » 2016 » Червень » 14 » ДВАНАДЦЯТА СЕСІЯ БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
16:37
ДВАНАДЦЯТА СЕСІЯ БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

10 червня у приміщенні  малої зали Бобринецької районної ради відбулася 12-та сесія 7-го скликання Бобринецької міської ради. Депутатський корпус результативно розглянув ряд важливих для громади питань,  більшість актуальних соціальних і комунальних питань були позитивно вирішені. Міський голова Сніжко В.В. акцентував увагу на вирішені таких питань:

- Про створення Комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» Бобринецької  міської ради.

- Про створення Комунального закладу  «Центр дитячої та юнацької творчості» Бобринецької  міської ради.

- Про створення Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради.

  

Депутати з міським головою Сніжком В.В. та начальником відділу бухгалтерського обліку фінансового управління міської ради Мельніковою І.І активно обговорювали програму «Шкільний автобус»

На 2016-2020 роки, в якій йдеться про придбання та утримання шкільного автобуса з залученням державних субвенцій. Активне обговорення викликали питання:

- про затвердження розмірів ставок місцевих податків та зборів на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік. (доповідач  - провідний спеціаліст фінансового  правління Винник О.П.);

- про встановлення на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів та затвердження порядку його  справляння на 2017 рік. (доповідач – провідний спеціаліст фінансового управління  Винник О.П.)

  

В цілому, під час сесії, депутатський корпус плідно та конструктивно попрацював задля блага  мешканців нашої громади.

Переглядів: 654 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0