Головна » 2016 » Квітень » 20 » КОЛЕКТИВ МІСЬКОЇ РАДИ ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ В АКЦІЇ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ».
09:49
КОЛЕКТИВ МІСЬКОЇ РАДИ ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ В АКЦІЇ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ».

 15 квітня в рамках Всеукраїнської акції з благоустрою - «За чисте довкілля» колектив міської ради безпосередньо долучився до благоустрою міста. Під час заходу, весь колектив був задіяний на прибиранні та благоустрої узбіччя автодороги при в’їзді до міста зі сторони м. Кіровоград, поблизу автозаправки «АВІАС». В результаті злагоджених дій колектив міської ради очистив від сміття, чагарнику та порослих дерев значну частину узбіччя, чим було створено приємне враження про місто, для гостей та проїжджаючих громадян.

Нагадаємо що метою акції є створення сприятливого для життєдіяльності людей довкілля, збереження і охорона навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, відновлення належної чистоти і порядку на  території міста та сіл громади. В будь-яку пору року приємно бачити охайний вигляд міста та сіл громади.

Зважаючи на викладене наголошуємо на тому, що за для сприятливого для життєдіяльності довкілля на території громади керівництво міської ради та колектив в цілому і надалі буде безпосередньо долучатись до подібних акцій з благоустрою. 

       

Переглядів: 416 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0