Головна » 2016 » Січень » 26 » ПРАВДА ЧИ НАКЛЕП? ОЦІНКУ ДАСТЬ СУД
17:17
ПРАВДА ЧИ НАКЛЕП? ОЦІНКУ ДАСТЬ СУД

Результат пошуку зображень за запитом "фото передача грошей"13.01.2016 року до Бобринецького районного суду звернулася жителька села Свердлове Бобринецького району Захарова Марія Тимофіївна, якою було подано адміністративний позов до Бобринецької міської ради про визнання протиправними дій щодо надання їй земельної ділянки та стягнення з міської ради 25000 грн. моральної шкоди та матеріальної шкоди.

Серед іншого, у позовній заяві позивачем було зазначено про сплату нею за виготовлення технічної документації представнику Бобринецької міської ради Пальок В.І. 7000 грн.

З метою перевірки та надання юридичної оцінки оприлюдненим Захаровою М.Т. у своїй позовній заяві факту, Бобринецькою міською радою було направлено відповідне клопотання до прокуратури Бобринецького району. Текст клопотання - http://bobrinets.at.ua/poliji.pdf .

У свою чергу, провідним спеціалістом сектору земельних ресурсів Бобринецької міської ради Пальок В.І. подано до суду позов до Захарової М.Т. про захист честі, гідності і ділової репутації та спростування недостовірної інформації. 

Про наслідки перевірки даного факту правоохоронними органами та винесені судові рішення буде повідомлено додатково.

Переглядів: 415 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0