Головна » 2016 » Січень » 26

Результат пошуку зображень за запитом "фото розшук"Бобринецькою міською радою вживаються заходи по встановленню місця перебування зниклого виконавчого документа - наказу Господарського суду Кіровоградської області по справі № 912/372/15-г про визнання державного акту на постійне користування земельною ділянкою КП «Ринок» від 2001 року недійсним та зобов’язання КП «Ринок» повернути Бобринецькій міській раді земельну ділянку. 

Внаслідок відсутності даного документа - органами виконавчої служби не повернуто земельну ділянку, яка використовувалася КП "Ринок" Бобринецькій міській раді, внаслідок чого, міський бюджет по даний час недоотримує кошти від її використання. З метою встановлен ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: rada | Дата: 26.01.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото передача грошей"13.01.2016 року до Бобринецького районного суду звернулася жителька села Свердлове Бобринецького району Захарова Марія Тимофіївна, якою було подано адміністративний позов до Бобринецької міської ради про визнання протиправними дій щодо надання їй земельної ділянки та стягнення з міської ради 25000 грн. моральної шкоди та матеріальної шкоди.

Серед іншого, у позовній заяві позивачем було зазначено про сп ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: rada | Дата: 26.01.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото хабар"22.12.2015 року до Бобринецького районного суду звернулися жителі села Свердлове Бобринецького району Галаш Микола Миколайович та Галаш Василь Миколайович, якими було подано адміністративний позов до Бобринецької міської ради про визнання протиправними її дій щодо надання земельної ділянки та стягнення з міської ради 50000 грн. моральної шкоди.

Серед іншого, у позовній заяві позивачами було зазначено про сплату ними, на вимогу представників (прізвища не вказано) Бобринецько ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: rada | Дата: 26.01.2016

29 січня 2016 року відбудеться відкрите засідання 6 сесії Бобринецької міської ради.

Відповідно до письмового клопотання окремих депутатів міської ради та членів виконкому, до порядку денного сесії запропоновано включити наступні питання:

про хід виконання рішень судів, якими зобов'язано КП "Ринок" повернути земельну ділянку міській раді;

про припинення Бобринецькому районному споживчому товариству права постійного користування земельною ділянкою у центрі міста, яка надавалася для розміщення колгоспному ринку;

про скасування рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 року згідно якого Бобринецькому районному споживчому товариству було видано правовстановлюючі докуме ... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: rada | Дата: 26.01.2016

22 січня, з нагоди відзначення у районі Дня Соборності України, річниці проголошення Акта Злуки, у великій залі адмінприміщення, за участі громадськості, місцевої та районної влади, місцевої молоді, відбулися урочистості присвяченні видатній даті для історії українського народу.
До присутніх з вітальним словом звернулися: перший заступник міського голови Валентин Висоцький, перший заступник голови райдержадміністрації Валентин Мельник, заступник голови районної ради Наталія Сабліна. Керівництво, визначивши важливість підписання Акта Злуки для консолідації українського суспільства, звернули увагу на роль проголошення Соборності, яка є священним надбанням й нерозривно поєднано зі свободою України та її народу. Особливо це є доречним сьогодні, коли на сході України йде війна із агресором який зазіхнув на територіальну цілість нашої держави. Не забува ... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: rada | Дата: 26.01.2016