Головна » 2016 » Березень » 04

27.02.2016 року в районній газеті «Честь хлібороба», ветеранами праці Бобринецького РСТ, в статті під назвою «Ми теж патріоти і бажаємо підприємству розвитку», було зазначено, що до міського бюджету Бобринецьким РСТ, протягом 2015 року було сплачено сплачено більше одного мільйона гривен! 

Бобринецька міська рада офіційно повідомляє, що у відповідності до бухгалтерської звітності за 2015 рік, з Бобринецького РСТ до міського бюджету сплачувався лише єдиний податок юридичних осіб в розмірі лише 5 713,20грн. Від КП «Ринок» та спірної земельної ділянки, щодо якої до даного часу ведуться судові спори,  до міського бюджету надійшло 43 971,49грн.

Про який мільйон надходжень до міського бюджету говорилось у статті, чи можливо є ще й друга сторона медалі в сп ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: rada | Дата: 04.03.2016

Підприємців нашого міста хвилює питання чи не будуть вони платити до міського бюджету значно більшу сумі ніж платять РСТ коли після виконання рішення суду, земельна ділянка у центрі міста буде повернута Бобринецькій міській раді.

Для розвіювання даного міфу, наводимо приклад по Маловисківській об'єднаній громаді, де ринок є міським. Нещодавно, мерія Малої Виски оприлюднила проект регуляторного акту з тарифами на торгівлю на території ринку.

Згідно з розрахунком, з квітня реалізатори птиці і кролів за о ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: rada | Дата: 04.03.2016

 За особистим дорученням міського голови В.Сніжка, фахівцями виконавчого комітету Бобринецької міської ради здійснено обстеження стану ґрунтових доріг в місті після сходу снігів та суттєвого підтоплення.

 З метою забезпечення на належному рівні безпеки дорожнього руху в місті розпочато грейдерування вулиць з ґрунтовим покриттям.

   Міський голова особисто здійснив перевірку виконання робіт по грейдеруванню вулиць міста з ґрунтовим покриттям.

        Так, до 15 березня, згідно плану, грейдерування буде проводиться по всіх вулицях міста. Роботи будуть виконані за рахунок коштів міського бюджету силами працівників Бобринецького райавтодору.

... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: rada | Дата: 04.03.2016

11 лютого 2016 року постановою Кабінету Міністрів України  № 99 було прийнято постанову, у відповідності до якої, було ліквідовано територіальні органи Міністерства юстиції, серед яких і Бобринецьке районне управління юстиції. Однією з функцій районного управління юстиції було надання безоплатної юридичної допомоги жителям району.

В результаті ліквідації Бобринецького районного управління, Бобринецька міська рада, як і було обіцяно передвиборчою програмою, до кінця першого півріччя 2016 року планує відкрити центр з надання первинної правової допомоги, основною метою якого буде надання безкоштовних консультацій, незахищеним та малозахищеним верствам населення, тим самим не залишаючись осторонь, від чисельних правових питань, які можуть виникнути в громади.

Одночасно пові ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: rada | Дата: 04.03.2016