Головна » 2016 » Лютий » 17 » У БОБРИНЦІ ЗДІЙСНИЛИ НАРУГУ НАД ДЕРЖАВНИМ ПРАПОРОМ
16:59
У БОБРИНЦІ ЗДІЙСНИЛИ НАРУГУ НАД ДЕРЖАВНИМ ПРАПОРОМ

Результат пошуку зображень за запитом "фото прапор"У той важкий час, коли бобринецькі чоловіки-патріоти захищають незалежність України на Сході країни, невідомі місцеві вандали у ніч з 16 на 17 лютого здійснили наругу над державним прапором України, який було встановлено на в'їзді до міста зі сторони Кіровограда по автодорозі Р-16 на знакові "Вас вітає місто Бобринець", зірвавши та скинувши його на землю. На його місце вандалами було закріплено радянський прапор з написом - "Річниця Віктору Чміленку". Поспішаючи, вандали повісили прапор у перевернутому вигляді.

Силами Бобринецької міської ради, радянський прапор було знято та встановлено новий жовто-блакитний прапор незалежної України.

Прикро, що діями вандалів, крім порушення норм законів, було принижено пам'ять В.Чміленка та усе населення міста Бобринець. Неважко здогадатися, що думали проїзджаючі по державній автотрасі водії та пасажири, які бачили це.

Бобринецькою міською радою було направлено відповідну заяву ( http://bobrinets.at.ua/zajava_prapor.pdf ) до Бобринецького відділу поліції з вимогою встановити вандалів та притягнути їх до відповідальності. Знятий радянський прапор було передано поліції у якості речового доказу.

 

Переглядів: 548 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0