Головна » Архів матеріалів

17 лютого о 10.00 год. в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецького району відбулося засідання членів президії Бобринецької міської організації ветеранів, в якому взяли участь 13 членів президії, міський голова В.Сніжко, начальник пенсійного фонду А.Синьогуб, голови ветеранських організацій с. Шляхове та с. Дібрівки. 

Під час засідання було розглянуто питання порядку денного: 

  1. Звіт голів первинних організацій про роботу с.Шляхове, с.Дібрівка.
  2. Звіт голови міської ветеранської організації Тофан Раїси Іванівни про чисельність міської ветеранської організації.
  3. Робота, яка була проведена міською ветеранською організацією за 6 місяців.
  4. Завезення дров.
  5. Затвердження плану ... Читати далі »
Переглядів: 474 | Додав: rada | Дата: 19.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото декомунізація"18 лютого, на центральній вулиці міста, міським комунальним підприємством "Комунальник" було здійснено демонтаж архітектурної конструкції, яка залишилися від Дошки Пошани, на якій розміщувалися комуністичні символи. Рішення про її демонтаж, було ухвалене у 2015 році виконкомом міської ради на виконання вимог Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону їхньої символіки".

< ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: rada | Дата: 19.02.2016

19 лютого відбудеться позачергова сесія міської ради по питанню затвердження переліку вулиць, провулків, площ та скверів, які розташовані у населених пунктах Бобринецької міської об'єднаної територіальної громади.

Затверджені переліки будуть направлені для використання підприємствами поштового зв'язку, державними реєстрами, органами поліції, невідкладної допомоги тощо.

Слід зазначити, що за всю історію незалежності міською радою не затверджувався зазначений перелік об'єктів, через що в окремих жителів громади виникають проблеми, пов'язані з отриманням документів або реєстрації права власності. 

Окрім цього, на розгляд депутатів буде винесено питання щодо результатів проведеної інвентаризації майна по Бобринецькій міс ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: rada | Дата: 18.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото прапор"У той важкий час, коли бобринецькі чоловіки-патріоти захищають незалежність України на Сході країни, невідомі місцеві вандали у ніч з 16 на 17 лютого здійснили наругу над державним прапором України, який було встановлено на в'їзді до міста зі сторони Кіровограда по автодорозі Р-16 на знакові "Вас вітає місто Бобринець", зірвавши та скинувши його на землю. На його місце вандалами було закріплено радянський прапор з написом - "Річниця Віктору Чміленку". Поспішаючи, вандали повісили прапор у перевернутому вигляді.

Силами Бобринецької міської ради, радянський прапор було знято та встановлено новий жовто-блакитний прапор незалежної України.

... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: rada | Дата: 17.02.2016

Кожного року, 15 лютого, у нашій незалежній державі відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Цього дня ми вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах, брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами України.

Міським головою В.Сніжком було взято участь у проведені заходів з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.  ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: rada | Дата: 16.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото адвокат"Бобринецька міська рада інформує жителів громади про можливість отримання безкоштовної адвокатської допомоги окремими категоріями осіб.

Більш детально див. -  http://bobrinets.at.ua/advokati.pdf.

Переглядів: 434 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

До міської ради надійшла заява про дострокове припинення депутатських повноважень від депутата міської ради Доренка Миколи Миколайовича у зв'язку з укладенням ним контракту на проходження служби у Збройних Силах України. Доренко М.М. був обраний до міської ради за виборчими списками Аграрної партії України.

Як зазначив Микола Миколайович, у депутата багато роботи, але у зоні АТО він буде захищати інтереси не тільки рідних бобринчан, а й усіх українців. Слід зазначити, що це поки-що єдиний депутат міської ради, який обміняв депутатський мандат на захист Вітчизни. 

... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото поліція"Слідчим відділом Бобринецького відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області 09.02.2016 року розпочате досудове розслідування з приводу виявлених обставин щодо можливої наявності факту службового підроблення під час видачі державного акту на право постійного користування земельною ділянкою площею 1,2298 га у 1997 році Бобринецькою міською радою Бобринецькому районному споживчому товариству.

Нагадаємо, що державний акт було видано на підставі рішення міської ради від 29.05.1997 року. Однак, як стало відомо, 29.05.1997 року сесія міської ради взагалі не проводилася і Бо ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото декларування"ДО УВАГИ ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТОГО ТА СЬОМОГО СКЛИКАННЯ!

Бобринецька міська рада звертає увагу депутатів міської ради шостого та сьомого скликання та повідомляє, що відповідно до статті 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» від 07.04.2011р. № 3206-VІ депутати місцевих рад зобов’язані щорічно, до 1 квітня, за місцем роботи (служби) подавати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік, за формою що додається до зазначеного вище Закону. Депутати, які тимчасово не працюють, є пенсіонерами або фізичними особами - підприємцями – декларацію подають до Бобринецької міської р ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото людина з портфель"Бобринецька міська рада повідомляє, що за результатами співбесіди та іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування, рекомендацій конкурсної комісії Бобринецької міської ради, Бобринецьким міським головою було призначено: ЯРИША Дмитра Валерійовича на вакантну посаду завідувача юридичного сектору Бобринецької міської ради, МОГИЛЕНКА Анатолія Миколайовича на посаду завідувача сектором житлово—комунального господарства Бобринецької міської ради. ОСТАПЧУКА Олександра Васильовича, рішенням конкурсної комісії рекомендовано для призначення на посаду головного спеціаліст ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: rada | Дата: 15.02.2016

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 »