Головна » Архів матеріалів

01 березня відбулася 8 сесія Бобринецької міської ради.

Нововведенням у діяльності міської ради стало запровадження поіменного голосування депутатами по усіх питаннях, як того вимагає закон. Віднині, результати голосувань, будуть оприлюднюватися на веб-сайті міської ради разом з протоколом сесії.

Також, міські депутати подбали про харчування ді ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: rada | Дата: 10.03.2016

27.02.2016 року в районній газеті «Честь хлібороба», ветеранами праці Бобринецького РСТ, в статті під назвою «Ми теж патріоти і бажаємо підприємству розвитку», було зазначено, що до міського бюджету Бобринецьким РСТ, протягом 2015 року було сплачено сплачено більше одного мільйона гривен! 

Бобринецька міська рада офіційно повідомляє, що у відповідності до бухгалтерської звітності за 2015 рік, з Бобринецького РСТ до міського бюджету сплачувався лише єдиний податок юридичних осіб в розмірі лише 5 713,20грн. Від КП «Ринок» та спірної земельної ділянки, щодо якої до даного часу ведуться судові спори,  до міського бюджету надійшло 43 971,49грн.

Про який мільйон надходжень до міського бюджету говорилось у статті, чи можливо є ще й друга сторона медалі в сп ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: rada | Дата: 04.03.2016

Підприємців нашого міста хвилює питання чи не будуть вони платити до міського бюджету значно більшу сумі ніж платять РСТ коли після виконання рішення суду, земельна ділянка у центрі міста буде повернута Бобринецькій міській раді.

Для розвіювання даного міфу, наводимо приклад по Маловисківській об'єднаній громаді, де ринок є міським. Нещодавно, мерія Малої Виски оприлюднила проект регуляторного акту з тарифами на торгівлю на території ринку.

Згідно з розрахунком, з квітня реалізатори птиці і кролів за о ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: rada | Дата: 04.03.2016

 За особистим дорученням міського голови В.Сніжка, фахівцями виконавчого комітету Бобринецької міської ради здійснено обстеження стану ґрунтових доріг в місті після сходу снігів та суттєвого підтоплення.

 З метою забезпечення на належному рівні безпеки дорожнього руху в місті розпочато грейдерування вулиць з ґрунтовим покриттям.

   Міський голова особисто здійснив перевірку виконання робіт по грейдеруванню вулиць міста з ґрунтовим покриттям.

        Так, до 15 березня, згідно плану, грейдерування буде проводиться по всіх вулицях міста. Роботи будуть виконані за рахунок коштів міського бюджету силами працівників Бобринецького райавтодору.

... Читати далі »

Переглядів: 541 | Додав: rada | Дата: 04.03.2016

11 лютого 2016 року постановою Кабінету Міністрів України  № 99 було прийнято постанову, у відповідності до якої, було ліквідовано територіальні органи Міністерства юстиції, серед яких і Бобринецьке районне управління юстиції. Однією з функцій районного управління юстиції було надання безоплатної юридичної допомоги жителям району.

В результаті ліквідації Бобринецького районного управління, Бобринецька міська рада, як і було обіцяно передвиборчою програмою, до кінця першого півріччя 2016 року планує відкрити центр з надання первинної правової допомоги, основною метою якого буде надання безкоштовних консультацій, незахищеним та малозахищеним верствам населення, тим самим не залишаючись осторонь, від чисельних правових питань, які можуть виникнути в громади.

Одночасно пові ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: rada | Дата: 04.03.2016

Цього року, не чекаючи приходу весни, за ініціативи міського голови В.Сніжка, у місті було розпочато прибирання вулиць та парків після зими.

До робіт по наведенню порядку у громадських місцях було залучено працівників КП «Комунальник», громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості по безробіттю, молоді, вірян та небайдужих громадян. Безпосередню участь у прибиранні Кубинського парку взяв також і член виконкому Бобринецької міської ради та громадський діяч Я. Костяк. Координація проведення робіт з благоустрою забезпечується завідуючим сектором ЖКГ Бобринецької міської ради А.Могиленком.

З ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: rada | Дата: 26.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото оголошення"01 березня 2016 року о 14 годині у малому залі Бобринецької районної ради відбудеться 8 чергова сесія Бобринецької міської ради сьомого скликання. Порядок денний та проекти рішень сесії див. тут-http://bobrinets.at.ua/proekti_8_sesija.pdf,  http://bobrinets.at.ua/vulici.pdf,     ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: rada | Дата: 26.02.2016

 

20 лютого, бобринчанами було вшановано пам'ять Героїв Небесної Сотні, які загинули під час подій на Майдані, серед яких був і наш земляк - ЧМІЛЕНКО ВІКТОР ІВАНОВИЧ, який загинув від кулі снайпера.

Біля меморіальної дошки Віктору Чміленку, яка встановлена на міській школі № 5, щоб вшанувати Героїв, які два роки т ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: rada | Дата: 22.02.2016

У п'ятницю 19 лютого відбулася 7 сесія Бобринецької міської ради. На сесії, депутати ухвалили рішення, якими затвердили єдиний список топонімічних об'єктів, розташованих у населених пунктах Бобринецької міської об'єднаної територіальної громади.

Крім цього, міським головою В.Сніжком, було проінформовано депутатів про результати проведеної інвентаризації по Бобринецькій міській раді за 2015 рік та виявлену при цьому недостачу матеріальних цінностей. Депутатами було одноголосно прийняте рішення направити до правоохоронних органів для проведення відповідної перевірки матеріали, щодо окремого майна, яке не було виявлене під час проведення інвентаризації та місцезнаходження якого не відоме. 

На сесії було достроково припинено повноваження депутата міської ради Доренка Миколи ... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: rada | Дата: 22.02.2016

Результат пошуку зображень за запитом "фото підпис документа"УКРАЇНА

БОБРИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

   19 лютого 2016 року  № 28

... Читати далі »

Переглядів: 1873 | Додав: rada | Дата: 19.02.2016

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 15 16 »