Головна » 2016 » Травень » 06

 

Шановні Ветерани

Прийміть найщиріші вітання з 71 -ю річницею Великої Перемоги!

Цей дійсно святий день завжди викликає у мене почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, я схиляю голову перед священною пам'яттю загиблих.

Висловлюю свою безмежну синівську вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визвол ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: rada | Дата: 06.05.2016

  Шановна громадо!

Українці заплатили надто велику ціну за перемогу. Це - обірвана війною молодість, мрії, скалічені тіла і загублені долі. Вже втрачено тисячі людських життів. Сьогодні, у День пам’яті та примирення, згадаймо усіх, хто виборов для нас цю Велику перемогу. Подякуймо ветеранам за їхню мужність і героїзм. І пам’ятаймо, що ми - українці, які народжені бути вільними.

На жаль, одна зі сторінок тих буремних років ніби повернулася назад. Історія вкотре дає українцям кривавий урок. Варто кожному з нас взяти з цього уроку найважливіше, аби разом пришвидшити перемогу.

Зичу добробуту в кожну українську родину, яскравий вогник віри у кожне серце і мирного неба над усіма українськими землями.

З повагою – В. Сніжко

Переглядів: 396 | Додав: rada | Дата: 06.05.2016

 06 травня о 10 годині ранку біля обеліска загиблим воїнам, що на «Ковалівці» відбувся мітинг з назвою «Маки Пам’яті». Під час дійства художнім колективом Бобринецького міського будинку культури було поставлено святкову програму, під керівництвом директора А.П. Слободяник. Учнями ЗОШ №4 було виконано пісні про мир, та відбулося зворушливе читання віршів.

На мітингу з словами привітання виступили заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Л.П. Кривошея, голова ветеранської організації Р.І. Тофан.

По завершенню дійства, присутнім було подаровано маки та емблеми з «перемагаємо та пам’ятаємо».

Велика вдячність за благоустрій обеліска В.І. Тарасову та його працівникам.

... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: rada | Дата: 06.05.2016

 На розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С. Кузьменка, щодо святкування дня перемоги, Бобринецька міська рада, як розпорядник та володілець земельної ділянки надала для користування Бобринецькій РДА, Біг Борд розташований поряд з автовокзалом, на якому 06 травня було розміщено вітальний банер, із зображенням території незалежної України уквітчану маками. 

     

Переглядів: 471 | Додав: rada | Дата: 06.05.2016

Напередодні визначного для, всієї країни - свята дня Перемоги над німецько – фашистськими загарбниками першим заступником міського голови Валентином Івановичем Висоцьким, заступником міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмилою Петрівною Кривошеєю, головою ветеранської організації Раїсою Іванівною Тофан, депутататом районної ради від Аграрної партії Бобринецького району Юрій Миколайович Крутько, особисто відвідали за місце проживання та привітали учасників бойових дій – ветеранів Великої Вітчизняної Війни, що проживають на території Бобринецької об’єднаної територіальної громади, а саме: Бандурко М.І., Войноровську Л.Г., Лосінець О.А., Неклесу Д.Д., Коваль В.Я., Андрієнко О.А., Немненко М.А., Хорунжого В.П., Черненко М.П., Пономаренко О. ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: rada | Дата: 06.05.2016

04 травня в с. Червона Долина та 05 травня в с. Богданівка (Фрунзе) Бобринецької об’єднаної територіальної громади міською радою за активного сприяння ПрАТ ВДО «Асоціація Південна» було відремонтовано стели загиблим воїнам Великої Вітчизняної Війни.

 

Пам’ять про героїв, які своїм життям виборювали для нас свободу завжди залишиться у наших серцях, та обов’язок кожного піклуватись про ветеранів, встановлені пам’ятники, стели, меморіальні дошки героїв які виборювали для нас свободу. 

Переглядів: 426 | Додав: rada | Дата: 06.05.2016