Головна » 2016 » Травень » 20

У дошкільних виховних закладах №1 "Сонечко" та №2 "Ромашка" цікаво проведено заняття, ігри, хороводи, ранки до Дня Вишиванки. Малеча продемонструвала український національний одяг та познайомилась з історією, традиціями українського народу. 

 

 

   

Переглядів: 424 | Додав: rada | Дата: 20.05.2016

 День вишиванки – неофіційне і відносно нове народне свято, покликане до сприяння єдності і культурного відродження Українського народу.

Як показує досвід, люди в день вишиванки завжди піднесені та усміхнені, адже в одязі із зображенням стародавнього Національного орнаменту закодовано багато символів сили, добробуту та оберегів, що ми сьогодні змогли побачити під час свята Бобринечини.

Колектив міської ради долучився та прийняв активну участь у заходах приурочених всесвітньому дню вишиванки. Радісно, що кожен Українець цього дня, від дошкільника до людей похилого віку, одягають вишиванку і з гордістю приймають участь у масових заходах, підкреслюючи свій патріотичних дух.

Приємно, що Бобринеччина славиться майстринями – умільцями, які презентували свої роботи та проводили майстер класи. Хочеться відмітити відповідальну підготовку школярів які промовля ... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: rada | Дата: 20.05.2016