Головна » 2016 » Травень » 30

Зважаючи на заслуги Прикордонних військ перед Вітчизною, в 2003 році Указом Президента було встановлено свято – День прикордонника яке відзначається щорічно 28 травня. Донині свято відмічали 4 листопада, в день ухвалення закону «Про Прикордонні війська України». З 2003 року чинності набув новий закон « Про державну прикордонну службу України», і свято було перенесене. Традиційно, в усіх містах і населених пунктах в день прикордонника проводяться безліч заходів.

28 травня на Бобринеччині пройшли урочисті  заходи присвячені Дню прикордонника. Відбулася урочиста  хода,  яка брала свій початок у Свято - Миколаївській церкві де хвилиною мовчання прикордонники вшанували своїх полеглих  побратимів  і поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам АТО, пам’ятника загиблим учням  та вчителям у Великій Вітчизняній Війні, а також до пам’ ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: rada | Дата: 30.05.2016

24 травня до центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді поступив сигнал, що на автостанції м.Бобринець другу добу без даху над головою, без можливостей харчування перебуває юнак у віці 21 рік. Директор центру соціальних служб Горецька  Н.Є. звернулася до міської ради допомогти вирішити питання проживання Ярослава. Порадившись і поспілкувавшись з Ярославом, він виявив бажання проживати у чоловічому монастирі в с. Сорочаново.

                                                            

Дякуючи настоятелю Свято – Миколаївської церкви Ониську Юрію Юрійовичу, який домовився про перебування  хлопця на території монастиря

25 травня за підтримки міського голови Сніжка В.В, заступники міського голови Висоцького В.І. ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: rada | Дата: 30.05.2016