Головна » Архів матеріалів

 Піклуючись про громаду, за ініціативи керівництва міської ради, Кіровоградським обласним лабораторним центром держсанепідемслужби України, було проведено радіаційне обстеження щебню за допомогою якого заплановано підсипання вулиць міста. У відповідності до проведених досліджень отримано висновок, що результати вимірювання потужності поглиненої дози гамма-випромінюваня не перевищюють допустимих рівнів. В проведенні протирадіаційних заходів не має потреби.

Переглядів: 403 | Додав: rada | Дата: 20.04.2016

 15 квітня в рамках Всеукраїнської акції з благоустрою - «За чисте довкілля» колектив міської ради безпосередньо долучився до благоустрою міста. Під час заходу, весь колектив був задіяний на прибиранні та благоустрої узбіччя автодороги при в’їзді до міста зі сторони м. Кіровоград, поблизу автозаправки «АВІАС». В результаті злагоджених дій колектив міської ради очистив від сміття, чагарнику та порослих дерев значну частину узбіччя, чим було створено приємне враження про місто, для гостей та проїжджаючих громадян.

Нагадаємо що метою акції є створення сприятливого для життєдіяльності людей довкілля, збереження і охорона навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, відновлення належної чистоти і порядку на  території міста та сіл громади. В будь-яку пору року ... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: rada | Дата: 20.04.2016

Бобринецька міська рада раніше вже інформувала населення громади про те,  що міською владою будуть вживатись заходи, щодо повернення у власність громади земельних ділянок, які раніше було незаконно відчужено іншим особам.

Підтвердженням даної безкомпромісної позиції міської влади з цього приводу стало рішення Бобринецького районного суду від 18.04.2016 року у цивільній справі за позовом Бобринецької міської ради до Гранкіна Вадима Володимировича, Гранкіна Володимира Володимировича. У відповідності до вказаного рішення, у власність міської ради повернуто земельну ділянку розташовану за адресою: м. Бобринець, вул.. Дзержинського, 50, площею 0, 4236 га., що має кадастровий номер 3520810100:50:087:0025.

Переглядів: 436 | Додав: rada | Дата: 18.04.2016

21 квітня 2016 року о 14 годині у великому залі адмінбудинку, відбудеться зустріч міського голови В.Сніжка, посадових осіб міської ради, представників відділу поліції з підприємцями та жителями міста Бобринець, для роз’яснення про подальше використання землі ринку, встановлення МАФів, отримання землі в оренду, сплати коштів, тощо. Запрошуються усі бажаючі.

 

Переглядів: 406 | Додав: rada | Дата: 14.04.2016

30 березня 2016 року, відповідно до ухвалених рішень судів, більшість депутатів міської ради та міський голова В.Сніжко у черговий раз виступили на захист інтересів міста та прийняли рішення про зарахування усієї земельної ділянки на якій розміщений Бобринецький ринок, до земель запасу Бобринецької міської ради.

Крім цього, більшістю депутатського складу та міським головою В.Сніжком було ухвалене рішення про надання права використовувати вказану земельну ділянку усім юридичним та фізичним особам, у тому числі для торгівлі, БЕЗКОШТОВНО, до того часу, поки плату не буде встановлено міською радою відповідним рішенням.

Не віддали свої голоси на підтримку вказаних рішень депутати Гранкін В.В., Торіна С.В., Тосік М.І., Богданова А.Є., Мельник М.М., Стрельченко О.М., Усата О.І., не голосувала Шинкарьова О.Л.

Рішення оприлюднені згідно законодавства на сайті міської рад ... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: rada | Дата: 14.04.2016

16 квітня 2016 о 10 годині ранку, в приміщенні музичної школи за сприяння міської ради та міського будинку культури, та ветеранської організації відбудеться конкурсна програма «Нумо Бабусі», яка буде представлена цікавою конкурсною програмою, концертними номерами. По закінченню конкурсної програми для малят відбудеться казкова вистава «Ріпка».

Переглядів: 414 | Додав: rada | Дата: 14.04.2016

Закликаємо приєднатися до щорічної акції

«За чисте довкілля»!

        Традиційно кожної весни проводиться Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля», до участі в якій долучилась і Бобринецька міська рада. Так, рішенням виконавчого комітету Бобринецької міської ради від 31 березня 2016 року № 38 «Про проведення Всеукраїнської щорічної акції з благоустрою «За чисте довкілля» на території міської ради»з 01 квітня по 30 квітня 2016 року оголошеноакцію з благоустрою міста та сіл громади та в її рамках 16 квітня 2016 року – День довкілля. 

        Мета акції – створення сприятлив ... Читати далі »

Переглядів: 887 | Додав: rada | Дата: 14.04.2016

Живе лиш той, хто не живе для себе,
Хто для других виборює життя.
22.06.1955
Василь Симоненко

 

11 квітня проведена установча сесія ради дітей міста Бобринець, міського органу учнівського та студентського самоврядування, яка відбулася в кабінеті міського голови В. Сніжка. На засіданні зібрались активісти міських шкіл, професійно-технічного училища, технікуму.

На засідання запрошена керівник гуртка будинку дитячої творчості районного парламенту Щіченко Наталія Іванівна.

Міський голова В. Сніжко познайомив учасників з роботою парламенту, коротко розповів про буденні справи, закликав до співпраці!

Заступник міського голови із соціально гуманітарних п ... Читати далі »

Переглядів: 385 | Додав: rada | Дата: 12.04.2016

Картинки по запросу фото сесія ради11 квітня 2016 року об 11 годині у малому залі адмінбудинку по вул. Незалежності (Орджонікідзе), 80, відбудеться позачергова сесія Бобринецької міської ради пов'язана з розглядом питання щодо співфінансування капітального ремонту дитячого садка №1 "Сонечко" із застосуванням енергозберігаючих технологій. Порядок денний - http://bobrinets.at.ua/pro_sklikannja_10_sesiji.doc. ... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: rada | Дата: 08.04.2016

 Раніше міською радою неодноразово було розміщено оголошення, що на території міста розпочато гредерування вулиць, а також проблеми з технікою за допомогою якої проводились дорожні роботи, зокрема поломкою грейдера.

На сьогоднішній день вчергове повідомляємо про те, що грейдер відремонтовано та роботи з грейдерування вулиць планується відновити вже з 08 квітня, залежно від того як будуть складатись погодні умови, від яких також залежить ефективність проведеної роботи.

Додатково повідомляємо, що з наступної неділі на проблемних участках вулиць міста буде проводитись підсипання доріг щебнем.

Переглядів: 412 | Додав: rada | Дата: 07.04.2016

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 15 16 »