Головна » Архів матеріалів

Міська рада повідомляє, що відповідно до постанови Верховної Ради України № 4084 від 17.03.2016 року, в рамках закону про декомунізацію - про заборону пропаганди комуністичного та нацистського режимів, с. Фрунзе Бобринецької об’єднаної територіальної громади перейменовано на с. Богданівка.

Переглядів: 482 | Додав: rada | Дата: 21.03.2016

19 березня в приміщенні спортивного залу НВК Бобринецька гімназія ЗОШ № 1, за сприяння міської ради та особисто міського голови В. Сніжка, з нагоди 72-ї річниці визволення нашого міста від німецько-фашистських загарбників, відбулися змагання з волейболу серед чоловічих команд. Нагадуємо, що на змагання були запрошені команди з м. Бобринець та області.

На початку змагань міський голова привітав спортсменів, висловив слова вдячності за участь у змаганнях з нагоди визначної дати в історії міста. Під час свого виступу В. Сніжко наголосив, що аби змагання не мали лише спортивного інтересу, призові місця будуть нагороджені грошовою винагородою, зокрема команда яка займе 1-ше місце отримує грошову винагороду в сумі одна тисяча гривень, за зайняте друге місце команда отримує винагороду сімсот гривень, за зайняте третє місце команда отримує винагороду чотириста гривень.

        ... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: rada | Дата: 21.03.2016

19 берензя, з нагоди 72-ї річниці визволення м. Бобринець від німецько-фашистських загарбників, в приміщенні спортивного залу НВК Бобринецька гімназія ЗОШ №1, відбудуться змагання скеред чоловічих волейбольних команд. На змагання запрошені команди з м. Бобринця та Кіровоградської області. Початок змагань о 10 годині ранку.

Запрошуємо всіх бажаючих подивитись на спортивні змагання.

Переглядів: 420 | Додав: rada | Дата: 18.03.2016

18 березня міський голова Валерій Сніжко привітав з професійним святом працівників житлово-комунального господарства міста, зокрема працівників КП «Комунальник», та КП «Міськводоканал», яка відбудеться 21 березня. Під час привітання було висловлено щирі слова вдячності та подяки за їхню турботу та нелегку працю. З нагоди професійного свята кожному з працівників комунальних підприємств, міським головою було вручено премію, а кращих працівників відзначено грамотою.

    

Після завершення урочистої частини, д ... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: rada | Дата: 18.03.2016

09 березня міський голова В. Сніжко за участю спеціалістів виконавчого комітету та житлово-комунального господарства Бобринецької міської ради, провели обстеження мостів у місті по вул. Базарній (Комсомольській), вул. Каштановій (Кірова) та вул. Миколаївській (Леніна). Під час обстеження зазначених гідроспоруд, міським головою було націлено увагу на необхідності розробити у найкоротший строк, плану дій щодо приведення зазначених мостів у належний стан, за для їх безпечності.

  

17 березня після розроблення плану дій щодо приведення раніше обстежених мостів до належного стану, міським головою особисто бу ... Читати далі »

Переглядів: 462 | Додав: rada | Дата: 18.03.2016

 17 березня міським головою В. Сніжком, згідно затвердженого графіка у с. Коржеве, с. Фрунзе та с. Червона Долина Бобринецького району здійснено виїзний прийом громадян.

Відповідно графіка, в період часу з 09 по 11 годину, В. Сніжко в приміщенні сільського клубу здійснив прийом громади с. Коржеве. В ході прийому місцевих жителів цікавила інформація, що стосувалась земельних питань, юридичних аспектів та питання автобусного сполучення села з містом. На дані запитання міським головою було дано відповідь, що всі ці питання йому відомі, та по ним фахівцями виконавчого комітету міської ради розроблено план дій, який на даний час втілюється в життя за для комфортного проживання громадян у селі.  

   

... Читати далі »
Переглядів: 520 | Додав: rada | Дата: 17.03.2016

12 березня в м. Долинська Кіровоградської області, з нагоди 72-ї річниці визволення міста він гітлерівських загарбників відбулися змагання з волейболу серед команд області. В даних змагання прийняла участь і чоловіча волейбольна команда з м. Бобринець в складі: Олега Андалюкевич, Олександра Проценка, Віталія Пітенка, Олександра Трембича, Сергія Трембича та Гуч Петра. За підсумками проведених змагань наша команда гідно себе показала та зайняла почесне третє місце.  

Дане досягнення свідчить, що в нашому місті продовжує розвиватись спортивне життя.

 

Переглядів: 430 | Додав: rada | Дата: 17.03.2016

         16 березня 1944 року військами 3-го Українського фронту було визволено місто Бобринець.

         Сьогодні ми відзначали 72 – гу річницю визволення м. Бобринець від  німецько – фашистських загарбників. Бобринчани та гості міста зібралися біля пам’ятника Невідомому солдату в центральному парку ім. «М.Л.Кропивницького», щоб вшанувати пам'ять воїнів визволителів. Мітинг розпочався хвилиною мовчання. З вітальними словами до присутніх звернулись: міський голова Сніжко Валерій Вадимович, перший заступник голови районної державної адміністрації Мельник Валентин Іванович, голова  районної ради Гадемська Олена Антонівна, військовий комісар Бобринецького військового  комісаріату Бобринецького району Капітоненко Микола Петрович, деп ... Читати далі »

Переглядів: 588 | Додав: rada | Дата: 16.03.2016

       Напередодні визначного для, для нашого міста - свята визволення м.Бобринець від німецько – фашистських загарбників міський голова Валерій Вадимович Сніжко, голова ветеранської організації Раїса Іванівна Тофан, депутат районної ради від Аграрної партії Бобринецького району Юрій Миколайович Крутько, заступник міського голови Людмила Петрівна Кривошея, особисто відвідали за місце проживання та привітали учасників бойових дій – ветеранів війни, що проживають на території Бобринецької об’єднаної територіальної громади, а саме: Бандурко М.І., Войноровську Л.Г., Лосінець О.А., Неклесу Д.Д., Коваль В.Я., Андрієнко О.А., Немненко М.А., Хорунжого В.П., Черненко М.П., Пономаренко О.М., Бессонову Г.І., Хмарина І.В., Солдатенко Г.О. До ветеранів гості завітали з подарунками та щирими, сердечними привітаннями.

Під час відвідування в ... Читати далі »

Переглядів: 684 | Додав: rada | Дата: 16.03.2016

Щиро вітаю Вас із 72-ою річницею визволення нашого рідного міста від німецько-фашистських загарбників.
Усі ми – вічні боржники перед тими, хто кував Велику Перемогу і звільняв рідну землю від загарбників. Наші славні ветерани завоювали кожному з нас право на життя дорогою ціною.
Низький уклін і щира вдячність тим, хто в повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, зокрема і наш Бобринець! Дяка тим, хто і сьогодні є для нас прикладом мужності, самовідданості та любові до Вітчизни.

Наш святий обов’язок – берегти пам’ять про полеглих на полях війни та піклуватися про живих ветеранів.

З повагою,

міський голова В.В. Сніжко

Переглядів: 402 | Додав: ostapchuks | Дата: 16.03.2016

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 15 16 »