Головна » 2016 » Травень » 25 » ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК І ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ПРОЙДЕ НА НАЛЕЖНОМУ РІВНІ
17:56
ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК І ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ПРОЙДЕ НА НАЛЕЖНОМУ РІВНІ

24 травня з робочим візитом комісія в складі першого заступника міського Висоцького В.І., заступника з соціально- гуманітарних питань Кривошеї Л.П., начальником бюджетного відділу Куликом Є.П здійснила поїздку в Херсонську область Скадовський р/н     с.Лазурне в дитячий санаторно-лікувальний  заклад “Чайка” де матимуть змогу відпочити та оздоровитися діти пільгових категорій. Метою поїздки було обстеження умов проживання, харчування та дозвілля дітей під час їх відпочинку.  

Під час спілкування з керівником закладу було з’ясовано, що діти проживатимуть в кімнатах по 4-5 чоловік, туалети та душові кабінки розміщені на поверсі. На кожному поверсі є зал з телевізором, цілодобово чергують вихователі, помічники вихователів, медичний персонал, охоронці.

Працівниками закладу складено змістовну, цікаву програму. На дітей чекають конкурси,естафети, ігри, змагання з різних видів спорту, секції та гуртки за інтересами, заходи відповідно плану, щовечора дискотека.

Діти матимуть змогу прийняти киснево-сингалентний коктейль, фіточай, аромотерапію, фізичні та лікувальні процедури, масаж.

Заклад має  пляж з рятувальною вежею та сонцезахисними парасолями.

 

Переглядів: 453 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0