Головна » 2016 » Травень » 4 » З НАГОДИ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ ТРУДЯЩИХ НА СТАДІОНІ «ОЛІМПІЄЦЬ» ПРОВЕДЕНО КОНЦЕРТНУ ПРОГРАМУ.
13:14
З НАГОДИ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ ТРУДЯЩИХ НА СТАДІОНІ «ОЛІМПІЄЦЬ» ПРОВЕДЕНО КОНЦЕРТНУ ПРОГРАМУ.

03 травня в місті на стадіоні «Олімпієць» відбулася організована міською радою концертна програма за участю педагогічного та учнівського колективу будинку дитячої творчості, активної підтримки Аграрної партії, депутата районної ради Крутька Ю.М.

Ведуча програми Щіченко Н.І. з першої хвилини спрямувала увагу глядачів на становлення миру, праці та єдності в державі.

На початку програми міський голова В. Сніжко з нагоди травневих свят звернувся до жителів громади, глядачів з вітальними словами.  По завершенню виступу разом із вихованцями будинку дитячої творчості випустив голубів, як символ миру.

   

В подальшому для глядачів було представлено цікаву концертну програму, яка складалась виключно з виступів аматорів місцевого та районного значення.

               

Під час святкування між глядачами районним осередком Аграрної партії було організовано та проведено лотерею, яка розігрувалась за номерами, що були вписаними в газеті «Аграрне життя», яка була безкоштовно розповсюджена між глядачами концертної програми. Переможці лотереї отримали від голови Бобринецького осередку аграрної партії Жовтенко О.М. корисні подарунки: чашки з логотипом аграрної партії, косметичні набори, миючі засоби, продуктові набори, електричний чайник та головний приз – грошова нагорода в сумі 300 гривень.

 

На завершення концерту вихованцями будинку дитячої творчості в знак єдності у державі було випущено в небо повітряні кульки кольорів державного прапору. 

Після завершення концерту, для молоді було продовжено святкування дискотекою.

Щиро дякуємо в підтримці та організації концертної програми: Бобринецькій районній державній адміністрації та дирекції спорткомплексу «Олімпієць» за надання стадіону для проведення заходу, всім учасникам концертної програми, школярам, солістам – аматорам, групі «Фаворит Сонця», Державній пожежно-рятувальній частині №24, тренеру та гімнастам ДЮСШ «Чемпіон», працівниками районного будинку культури за надання апаратури, диск - жокеям за проведення дискотеки, працівникам комунальної служби, профспілкам, власнику голубів – Соколенко Олександру. 

Переглядів: 464 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0