Головна » 2016 » Травень » 30 » ЗАХОДИ ДО ДНЯ ПРИКОРДОННИКА
14:36
ЗАХОДИ ДО ДНЯ ПРИКОРДОННИКА

Зважаючи на заслуги Прикордонних військ перед Вітчизною, в 2003 році Указом Президента було встановлено свято – День прикордонника яке відзначається щорічно 28 травня. Донині свято відмічали 4 листопада, в день ухвалення закону «Про Прикордонні війська України». З 2003 року чинності набув новий закон « Про державну прикордонну службу України», і свято було перенесене. Традиційно, в усіх містах і населених пунктах в день прикордонника проводяться безліч заходів.

28 травня на Бобринеччині пройшли урочисті  заходи присвячені Дню прикордонника. Відбулася урочиста  хода,  яка брала свій початок у Свято - Миколаївській церкві де хвилиною мовчання прикордонники вшанували своїх полеглих  побратимів  і поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам АТО, пам’ятника загиблим учням  та вчителям у Великій Вітчизняній Війні, а також до пам’ятника Жертв Чорнобиля та воїнам інтернаціоналістам. Завершилася хода біля пам’ятника Невідомому солдату,  де відбулося покладання квітів, в якому брали участь  прикордонниками разом з представниками міської ради.

 

 

Заступники міського голови Висоцький В.І. та Кривошея Л.П. поклали квіти до меморіалу прикордонникам, які загинули в бою з німецько – фашистськими військами, що  встановлений по Витязівській трасі.

                                                                    

 

Переглядів: 456 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0