Головна » 2016 » Березень » 17 » МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ ЗДІЙСНЕНО ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН
17:39
МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ ЗДІЙСНЕНО ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

 17 березня міським головою В. Сніжком, згідно затвердженого графіка у с. Коржеве, с. Фрунзе та с. Червона Долина Бобринецького району здійснено виїзний прийом громадян.

Відповідно графіка, в період часу з 09 по 11 годину, В. Сніжко в приміщенні сільського клубу здійснив прийом громади с. Коржеве. В ході прийому місцевих жителів цікавила інформація, що стосувалась земельних питань, юридичних аспектів та питання автобусного сполучення села з містом. На дані запитання міським головою було дано відповідь, що всі ці питання йому відомі, та по ним фахівцями виконавчого комітету міської ради розроблено план дій, який на даний час втілюється в життя за для комфортного проживання громадян у селі.  

   

Також в період з 11 по 13 годину, В. Сніжко в приміщенні сільського клубу здійснив прийом громади с. Фрунзе. Під час зустрічі, громаду як і в с. Коржеве цікавило питання підвезення громадян до міста. З даного питання міським головою було надано відповідь, що на даний час питання автобусного сполучення майже вирішено, зокрема було зазначено, що в даний час міською радою оголошено конкурс для визначення автомобільного перевізника  на  автобусному  маршруті  загального  користування м.Бобринець - с.Червона Долина - с.Фрунзе - с.Коржево - м.Бобринець. Окрім підвезення громадян до міста, місцевих жителів також цікавила інформація освітлення вулиць та земельні питання. На дані запитання громаді також було надано вичерпну відповідь.

   

В період з 13 по 15 годину, міський голова В. Сніжко в бувшому приміщенні сільської ради с. Червона Долина здійснив прийом громадян села. Під час зустрічі громаду цікавили питання щодо оформлення земельних ділянок, автобусного сполучення та різні юридичні аспекти. На всі питання міським головою було дано вичерпну відповідь кожному, хто задавав питання.

   

Під час виїзного прийому у с. Червона Долина додатково було оглянуто аварійне приміщення сільської школи, та здійснено обговорення, щодо приведення її в належний стан.   

   

Переглядів: 506 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0