Головна » 2016 » Березень » 21 » З НАГОДИ 72-Ї РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕНН М. БОБРИНЕЦЬ ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ
10:23
З НАГОДИ 72-Ї РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕНН М. БОБРИНЕЦЬ ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ

19 березня в приміщенні спортивного залу НВК Бобринецька гімназія ЗОШ № 1, за сприяння міської ради та особисто міського голови В. Сніжка, з нагоди 72-ї річниці визволення нашого міста від німецько-фашистських загарбників, відбулися змагання з волейболу серед чоловічих команд. Нагадуємо, що на змагання були запрошені команди з м. Бобринець та області.

На початку змагань міський голова привітав спортсменів, висловив слова вдячності за участь у змаганнях з нагоди визначної дати в історії міста. Під час свого виступу В. Сніжко наголосив, що аби змагання не мали лише спортивного інтересу, призові місця будуть нагороджені грошовою винагородою, зокрема команда яка займе 1-ше місце отримує грошову винагороду в сумі одна тисяча гривень, за зайняте друге місце команда отримує винагороду сімсот гривень, за зайняте третє місце команда отримує винагороду чотириста гривень.

       

За підсумками змагань, перемогу здобула команда смт. Устинівки, друге місце здобула команда ДЮСШ «Чемпіон» та третє місце здобула команда м. Бобринець. Нагородження команд проводив міський голова В. Сніжко

              

Переглядів: 531 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0