Головна » 2016 » Березень » 16

         16 березня 1944 року військами 3-го Українського фронту було визволено місто Бобринець.

         Сьогодні ми відзначали 72 – гу річницю визволення м. Бобринець від  німецько – фашистських загарбників. Бобринчани та гості міста зібралися біля пам’ятника Невідомому солдату в центральному парку ім. «М.Л.Кропивницького», щоб вшанувати пам'ять воїнів визволителів. Мітинг розпочався хвилиною мовчання. З вітальними словами до присутніх звернулись: міський голова Сніжко Валерій Вадимович, перший заступник голови районної державної адміністрації Мельник Валентин Іванович, голова  районної ради Гадемська Олена Антонівна, військовий комісар Бобринецького військового  комісаріату Бобринецького району Капітоненко Микола Петрович, деп ... Читати далі »

Переглядів: 567 | Додав: rada | Дата: 16.03.2016

       Напередодні визначного для, для нашого міста - свята визволення м.Бобринець від німецько – фашистських загарбників міський голова Валерій Вадимович Сніжко, голова ветеранської організації Раїса Іванівна Тофан, депутат районної ради від Аграрної партії Бобринецького району Юрій Миколайович Крутько, заступник міського голови Людмила Петрівна Кривошея, особисто відвідали за місце проживання та привітали учасників бойових дій – ветеранів війни, що проживають на території Бобринецької об’єднаної територіальної громади, а саме: Бандурко М.І., Войноровську Л.Г., Лосінець О.А., Неклесу Д.Д., Коваль В.Я., Андрієнко О.А., Немненко М.А., Хорунжого В.П., Черненко М.П., Пономаренко О.М., Бессонову Г.І., Хмарина І.В., Солдатенко Г.О. До ветеранів гості завітали з подарунками та щирими, сердечними привітаннями.

Під час відвідування в ... Читати далі »

Переглядів: 671 | Додав: rada | Дата: 16.03.2016

Щиро вітаю Вас із 72-ою річницею визволення нашого рідного міста від німецько-фашистських загарбників.
Усі ми – вічні боржники перед тими, хто кував Велику Перемогу і звільняв рідну землю від загарбників. Наші славні ветерани завоювали кожному з нас право на життя дорогою ціною.
Низький уклін і щира вдячність тим, хто в повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, зокрема і наш Бобринець! Дяка тим, хто і сьогодні є для нас прикладом мужності, самовідданості та любові до Вітчизни.

Наш святий обов’язок – берегти пам’ять про полеглих на полях війни та піклуватися про живих ветеранів.

З повагою,

міський голова В.В. Сніжко

Переглядів: 388 | Додав: ostapchuks | Дата: 16.03.2016