Головна » 2016 » Березень » 18

19 берензя, з нагоди 72-ї річниці визволення м. Бобринець від німецько-фашистських загарбників, в приміщенні спортивного залу НВК Бобринецька гімназія ЗОШ №1, відбудуться змагання скеред чоловічих волейбольних команд. На змагання запрошені команди з м. Бобринця та Кіровоградської області. Початок змагань о 10 годині ранку.

Запрошуємо всіх бажаючих подивитись на спортивні змагання.

Переглядів: 409 | Додав: rada | Дата: 18.03.2016

18 березня міський голова Валерій Сніжко привітав з професійним святом працівників житлово-комунального господарства міста, зокрема працівників КП «Комунальник», та КП «Міськводоканал», яка відбудеться 21 березня. Під час привітання було висловлено щирі слова вдячності та подяки за їхню турботу та нелегку працю. З нагоди професійного свята кожному з працівників комунальних підприємств, міським головою було вручено премію, а кращих працівників відзначено грамотою.

    

Після завершення урочистої частини, д ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: rada | Дата: 18.03.2016

09 березня міський голова В. Сніжко за участю спеціалістів виконавчого комітету та житлово-комунального господарства Бобринецької міської ради, провели обстеження мостів у місті по вул. Базарній (Комсомольській), вул. Каштановій (Кірова) та вул. Миколаївській (Леніна). Під час обстеження зазначених гідроспоруд, міським головою було націлено увагу на необхідності розробити у найкоротший строк, плану дій щодо приведення зазначених мостів у належний стан, за для їх безпечності.

  

17 березня після розроблення плану дій щодо приведення раніше обстежених мостів до належного стану, міським головою особисто бу ... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: rada | Дата: 18.03.2016