Головна » 2016 » Березень » 25

 25 березня в приміщенні актового залу НВК Бобринецька гімназія ЗОШ №1 відбувся 45-й зліт молодих вчителів Бобринеччини, присвячений 25-ій річниці незалежності України. На урочистості був запрошений і міський голова В. Сніжко. Під час свого виступу міський голова привітав молодих вчителів з НВК Бобринецька гімназія ЗОШ №1, Червонозорівської ЗОШ та Василіської ЗОШ, побажав їм наснаги в роботі, гарних учнів, якомога менше перепон, достойної заробітної плати та здійснення їхніх мрій. Окрім теплих та щирих привітань, В. Сніжко дав настанову молодим педагогам, щоб вони гарно навчали своїх учнів, підкресливши свої слова приказкою «що посієш те й пожнеш», адже від роботи вчителів в значній мірі залежить наше покоління в майбутньому, та свою працю вони зможуть побачити в наступному поколінні, на відміну від сільгоспвиробників, які свою роботу помічають вже через рік.

... Читати далі »
Переглядів: 808 | Додав: rada | Дата: 25.03.2016

 15 березня 2016 року Вищий господарський суд України розглянув спір між                      Бобринецькою міською радою та Бобринецьким РСТ з приводу землі ринку.

В ході судового розгляду, судом було підтверджено недійсність державного акту на право постійного користування землею ринку, виданого КП «Ринок» Бобринецького РСТ у 2001 році, через його підроблення.

Крім цього судом було відмовлено Бобринецькому районному споживчому товариству у визнанні права постійного користування цією земельною ділянкою на підставі державного акту 1997 року, через зменшення її розмірів внаслідок перебування частини зазначеної земельної ділянки у двох підприємців на праві власності.

У своєму рішенні, колегією суддів Вищого господарського суду України було наголошено, що після скасування державного акту 2001 ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: rada | Дата: 25.03.2016

30 березня 2016 року о 14 годині у малому залі Бобринецької районної ради відбудеться 9 чергова сесія Бобринецької міської ради сьомого скликання. Порядок денний та проекти рішень сесії див. тут- /rozporjadzhennja_pro_sklikannja_9_sesiji-porjadok_.doc

Переглядів: 430 | Додав: rada | Дата: 25.03.2016

 24 березня міським головою В. Сніжком, згідно виїзного графіку прийому громадн у с. Дібрівка та с. Шляховому Бобринецького району здійснено прийом громадян.

Відповідно графіка, в період часу з 10 по 11 годину, В. Сніжко в приміщенні сільського клубу здійснив прийом громади с. Дібрівка. В ході прийому місцевих жителів цікавила інформація, що стосувалась земельних питань, юридичних аспектів та питання ремонту автомобільних доріг. присутній на прийомі громадян депутат міської ради Вадим Гранкін, цікавився у міського голови покращенням вуличного освітлення та встановлення у селі дитячого майданчика. По кожному із зпитань міським головою опонентам було надано лаконічну відповідь.  

  ... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: rada | Дата: 25.03.2016