Головна » 2016 » Березень » 12

Оголошення про проведення конкурсу  на визначення автомобільного перевізника  на  автобусному  маршруті  загального  користування м.Бобринець - с.Червона Долина - с.Фрунзе - с.Коржево - м.Бобринець

Організатор – виконавчий комітет Бобринецької міської ради. Конкурс на визначення автомобільного перевізника проводиться відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», «Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року  №1081,  та «Умови конкурсу на визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування м.Бобринець» затвердженого рішенням виконкому міської ради ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: rada | Дата: 12.03.2016

 5.jpg11 березня, перший заступник міського голови Валентин Висоцький, взяв участь у проведені наради-семінару з питань практичної реалізації проектів у сфері забезпечення населення об’єднаних територіальних громад якісною питною водою, який відбувся у місті Києві у приміщені Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за участю швейцарсько-українських експертів проекту сприяння децентралізації DESPRO, якими було запроп ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: rada | Дата: 12.03.2016

Нещодавно, бобринчани стали свідками ушкодження зупинки громадського транспорту у центрі міста Бобринець.

Ремонтні роботи було проведено винною особою, яка добровільно з'явилася до міської ради, за її власні кошти. 

У зв'язку з відшкодуванням спричинених матеріальних збитків, завданих майну громади, міська рада позиватись до винної особи не буде. 

Слід зазначити, що ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: rada | Дата: 12.03.2016

Як раніше вже повідомлялося, Бобринецькою міською радою було розпочато грейдерування доріг з пісчаним покриттям у місті Бобринець. На сьогодні, проведено грейдерування вулиць Мельниченка, Воровського, Гололя та інші. 

З наступного тижня, грейдерування буде продовжено по іншим вулицям міста. 

Міська рада повідомляє, що поступово цієї весни будуть прогрейдеровані усі вулиці міста, які його потребують. Також, будуть вирішуватися питання підсипки доріг міста жорствою та щебенем.

Роботи по грейдеруванню виконують бобринецькі дорожники власною технікою, гарантуючи якість своїх робіт. Таким чином, усі сплачені за ремонтні роботи кошти - залишаються у нашій громаді і отримуються нашими жителями.

... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: rada | Дата: 12.03.2016

Ми весь час стежили за перейменуванням вулиць в обласному центрі і якось забули, що сьогодні цей же процес переживають практично всі міста і селища області. Практично всі, тому що є в Кіровоградській області унікальне місто, напевно, єдиний в Україні, де не довелося перейменовувати жодної вулиці!

Офіційно Смоліне з засекречених часів вважається селищем, але всі, хто там бував, знають, що Смоліне - невелике симпатичне містечко з населенням майже десять тисяч, побудоване в 70-х роках минулого століття. І жодної «комуністичної» вулиці, скверу, площі! Ні Леніна, ні Карла Маркса ніколи тут і не було. Всі вулиці названі або в честь геологів і ... Читати далі »

Переглядів: 979 | Додав: rada | Дата: 12.03.2016