Головна » 2016 » Березень » 17

 17 березня міським головою В. Сніжком, згідно затвердженого графіка у с. Коржеве, с. Фрунзе та с. Червона Долина Бобринецького району здійснено виїзний прийом громадян.

Відповідно графіка, в період часу з 09 по 11 годину, В. Сніжко в приміщенні сільського клубу здійснив прийом громади с. Коржеве. В ході прийому місцевих жителів цікавила інформація, що стосувалась земельних питань, юридичних аспектів та питання автобусного сполучення села з містом. На дані запитання міським головою було дано відповідь, що всі ці питання йому відомі, та по ним фахівцями виконавчого комітету міської ради розроблено план дій, який на даний час втілюється в життя за для комфортного проживання громадян у селі.  

   

... Читати далі »
Переглядів: 505 | Додав: rada | Дата: 17.03.2016

12 березня в м. Долинська Кіровоградської області, з нагоди 72-ї річниці визволення міста він гітлерівських загарбників відбулися змагання з волейболу серед команд області. В даних змагання прийняла участь і чоловіча волейбольна команда з м. Бобринець в складі: Олега Андалюкевич, Олександра Проценка, Віталія Пітенка, Олександра Трембича, Сергія Трембича та Гуч Петра. За підсумками проведених змагань наша команда гідно себе показала та зайняла почесне третє місце.  

Дане досягнення свідчить, що в нашому місті продовжує розвиватись спортивне життя.

 

Переглядів: 418 | Додав: rada | Дата: 17.03.2016