Головна » 2016 » Березень » 21

Міська рада повідомляє, що відповідно до постанови Верховної Ради України № 4084 від 17.03.2016 року, в рамках закону про декомунізацію - про заборону пропаганди комуністичного та нацистського режимів, с. Фрунзе Бобринецької об’єднаної територіальної громади перейменовано на с. Богданівка.

Переглядів: 468 | Додав: rada | Дата: 21.03.2016

19 березня в приміщенні спортивного залу НВК Бобринецька гімназія ЗОШ № 1, за сприяння міської ради та особисто міського голови В. Сніжка, з нагоди 72-ї річниці визволення нашого міста від німецько-фашистських загарбників, відбулися змагання з волейболу серед чоловічих команд. Нагадуємо, що на змагання були запрошені команди з м. Бобринець та області.

На початку змагань міський голова привітав спортсменів, висловив слова вдячності за участь у змаганнях з нагоди визначної дати в історії міста. Під час свого виступу В. Сніжко наголосив, що аби змагання не мали лише спортивного інтересу, призові місця будуть нагороджені грошовою винагородою, зокрема команда яка займе 1-ше місце отримує грошову винагороду в сумі одна тисяча гривень, за зайняте друге місце команда отримує винагороду сімсот гривень, за зайняте третє місце команда отримує винагороду чотириста гривень.

        ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: rada | Дата: 21.03.2016