Головна » 2016 » Березень » 4 » А ЯК ПРАЦЮЄ РИНОК У СУСІДІВ?
12:34
А ЯК ПРАЦЮЄ РИНОК У СУСІДІВ?

Підприємців нашого міста хвилює питання чи не будуть вони платити до міського бюджету значно більшу сумі ніж платять РСТ коли після виконання рішення суду, земельна ділянка у центрі міста буде повернута Бобринецькій міській раді.

Для розвіювання даного міфу, наводимо приклад по Маловисківській об'єднаній громаді, де ринок є міським. Нещодавно, мерія Малої Виски оприлюднила проект регуляторного акту з тарифами на торгівлю на території ринку.

Згідно з розрахунком, з квітня реалізатори птиці і кролів за одне торгове місце можуть сплачувати 15 гривень.

Продавці молокопродуктів у м’ясо-молочному корпусі за місце в половину погонного метра віддаватимуть 15 гривень на день, а молока – 10 гривень.

Торговці м’ясом повинні будуть сплачувати 84 гривні за 48 годин за реалізовану тушку в м’ясо-молочному корпусі, де їм виділяється місце, розміром у півтора погонного метра. Продаж м’яса на наступний день обходитиметься реалі заторам у 28 гривень.

Торговцям промисловими товарами з прилавків чи столів без наявності постійного місця плата встановлюється 4 гривні.
Також адміністрація КП «Міський ринок» братиме різну плату за торгівлю з автівок. Зокрема, продаж товарів із легкового авто обходитиметься у 10 гривень на день, з легкового авто із причепом – у 20 гривень, з мікроавтобуса – 20 гривень, з вантажного автомобіля до п’яти тон – 30 гривень, а понад п’ять тон – 50 гривень.

Прокат спецодягу і вагів коштуватиме 5 гривень, м’ясорубки – 4 гривні за кілограм товару.

Крім того, бронювання торговельного місця для реалізації м’яса і молока у м’ясо-молочному корпусі вартуватиме 100 гривень. Оренда квадратного метра торговельного місця на ринку обійдеться у 16 гривень.

 

Переглядів: 411 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0