Головна » 2016 » Березень » 10 » ПОНОВЛЕНО ЧЕСТЬ, ГІДНІСТЬ ТА ДІЛОВУ РЕПУТАЦІЮ ПРАЦІВНИКА МІСЬКОЇ РАДИ
16:37
ПОНОВЛЕНО ЧЕСТЬ, ГІДНІСТЬ ТА ДІЛОВУ РЕПУТАЦІЮ ПРАЦІВНИКА МІСЬКОЇ РАДИ

19.02.2016 року на адресу міського голови, надійшла письмова заява жительки села Свердлове Бобринецького району Захарової Марії Тимофіївни, з вибаченнями, щодо помилкового, з її слів, приниження честі, гідності та ділової репутації землевпорядника Бобринецької міської ради Палька Віталія Івановича.

Нагадаємо, що 13.01.2016 року до Бобринецького районного суду звернулась Захарова М.Т., якою було подано адміністративний позов до Бобринецької міської ради про визнання протиправними дій щодо надання їй земельної ділянки та стягнення з міської ради 25000грн. моральної та матеріальної шкоди. Позивачем у позові також було зазначено про сплату нею за виготовлення технічної документації представнику Бобринецької міської ради Пальок В.І. коштів у сумі 7000грн. У свою чергу, Бобринецька міська рада звернулася з приводу даної інформації до поліції.

Як повідомляє зараз у своїй заяві Захарова М.Т., нею було помилково зазначено, що за виготовлення технічної документації, нею було заплачено представнику Бобринецької міської ради Пальок В.І. коштів у сумі 7000грн. Насправді дані кошти нею були сплачені проектній організації, яка виготовляла технічну документацію.

Претензій до землевпорядника Бобринецької міської ради Палька В.І. заявниця не має та не мала. Вважає, Віталя Івановича фахівцем своєї справи, порядною та чесною людиною, якому вона ніколи не платила винагороду за консультації. 

Поданою заявою було спростовано корумпованість працівника міської ради, та одночасно поновлено честь, гідність та ділова репутація землевпорядника міської ради Палька В.І.

Бобринецька міська рада і надалі буде досить жорстко реагувати на повідомлення щодо будь-яких неправомірних дій своїх працівників, ініціюватиме їх перевірку, і у разі їх підтвердження - ініціюватиме публічне притягнення їх до відповідальності. Але у разі здійснення наклепу або поширення завідомо неправдивої інформації про працівників, міська рада буде вживати усіх передбачених законом заходів, щодо спростування даної інформації та захисту честі, гідності та ділової репутації своїх працівників!

Переглядів: 500 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0