Головна » 2016 » Березень » 10 » "ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ" У ДОШКІЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ "СОНЕЧКО"
16:11
"ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ" У ДОШКІЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ "СОНЕЧКО"

09 березня в дитячому садочку «Сонечко», по групах проведено ряд заходів до 202 річниці від дня народження великого Кобзаря Т.Г. Шевченка.

В старшій групі проведено заняття з малювання на тему: «Тече вода з-під явора» на якому вихователь вчила дітей передавати картину природи, проілюстровану у рядках вірша Т.Г. Шевченка « Тече вода з-під явора». Розвивала почуття композиції, естетичне сприйняття, почуття кольору, розвивала уяву. Виховала інтерес до мистецтва Т. Г. Шевченка, любові та творчості українських поетів і художників.

В середній групі проведена робота в куточку народознавства « Вшанування пам’яті про Т.Г.Шевченка» з метою розширення знань дітей про українського кобзаря – Т.Г.Шеченка з нагоди святкування дня народження. Вихователь вчила дітей запам’ятовувати зміст віршів про природу, виховати повагу до українського поета, інтерес до його творів.

В середній групі на занятті з аплікації на тему: «І барвінком і рутою» (до твору Т.Г.Шевченка)малята вчилися створювати аплікації, за змістом твору Т.Г.Шевченка.

У II молодшій «А» групі проведена бесіда на тему: «Тарас Григорович Шевченко – український поет» з метою ознайомлення дітей з дитячими роками, родиною та творами українського поета Т.Г.Шевченка.

В II молодшій «Б» групі проведена ідивідуальна робота на тему: «Шевченківське слово живе!» з метою поглиблення знань дітей про життя великого українського поета, художника Т.Г. Шевченка. 

Переглядів: 509 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0