Головна » 2016 » Березень » 25 » В С. ДІБРІВКА ТА С. ШЛЯХОВЕ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗДІЙСНИВ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН
09:47
В С. ДІБРІВКА ТА С. ШЛЯХОВЕ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗДІЙСНИВ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

 24 березня міським головою В. Сніжком, згідно виїзного графіку прийому громадн у с. Дібрівка та с. Шляховому Бобринецького району здійснено прийом громадян.

Відповідно графіка, в період часу з 10 по 11 годину, В. Сніжко в приміщенні сільського клубу здійснив прийом громади с. Дібрівка. В ході прийому місцевих жителів цікавила інформація, що стосувалась земельних питань, юридичних аспектів та питання ремонту автомобільних доріг. присутній на прийомі громадян депутат міської ради Вадим Гранкін, цікавився у міського голови покращенням вуличного освітлення та встановлення у селі дитячого майданчика. По кожному із зпитань міським головою опонентам було надано лаконічну відповідь.  

   

Також в період з 11 по 12 годину, В. Сніжко поряд з автобусною зупинкою в центрі села, здійснив прийом громади с. Шляхове. Під час зустрічі, громаду як і в с. Дібрівка цікавило питання поліпшення доріг, вуличне освітлення та земельні питання. На дані запитання громаді також було надано вичерпну відповідь. під час прийому громадян також був присутній і депутат міської ради В. Гранкін, якого цікавив звіт міського голови перед громадою с. Шляхове, щодо завданих йому запитань.

     

Переглядів: 530 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0