Головна » 2016 » Березень » 10 » ВІДБУЛАСЯ 8 СЕСІЯ БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
15:05
ВІДБУЛАСЯ 8 СЕСІЯ БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

01 березня відбулася 8 сесія Бобринецької міської ради.

Нововведенням у діяльності міської ради стало запровадження поіменного голосування депутатами по усіх питаннях, як того вимагає закон. Віднині, результати голосувань, будуть оприлюднюватися на веб-сайті міської ради разом з протоколом сесії.

Також, міські депутати подбали про харчування дітей 1-4 класів у міських школах, яке було припинене відповідним рішенням Кабінету Міністрів України, виділивши на ці цілі -- 70000 грн.

Замість мобілізованого депутата Доренка М.М. (Аграрна партія України), депутатами було визнано повноваження як депутата Бобринецької міської ради - Прозорової Ольги Миколаївни (Аграрна партія України), яка працює керівником НАСК "Оранта".

Бобринецькому відділу поліції, депутатами було надано рекомендації щодо покращення своєї роботи на території міської об'єднаної громади та збільшення кількості дільничних.

У зв'язку зі значним збільшенням обсягів роботи у міській раді, депутатами було затверджено Кривошею Людмилу Петрівну на посаду заступника міського голови з соціально-гуманітарних питань, зв’язків з громадськістю та благоустрою. До цього часу, Кривошея Л.П. працювала у міській школі № 5, звідки вийшла на пенсію.

До складу виконавчого комітету Бобринецької міської ради депутатами було включено Кубенко Наталію Володимирівну – головного лікаря Комунального лікувального закладжу "Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району" та Нікітюка Сергія Олександровича – члена благодійної організації «Бобринецький Благодійний фонд «Перемога» до персонального складу виконавчого комітету Бобринецької міської ради. Не підтримали депутати пропозицію депутата міської ради Шинкарьової О.Л. (Блок Петра Поорошенка) про включення до складу виконкому міськради громадського активіста Соболевської Людмили Миколаївни, на підтримку якої проголосувало лише п'ятеро депутатів міської ради - Гранкін В.В., Жукова Л.Г., Мельник М.М., Піднебесний Д.Д.та Тосік М.І.

У зв'язку з надходженням до міської ради клопотання від більшості проживаючих осіб, депутатами було одноголосно прийняте рішення  змінити назву вулиці Грицькованська (попередня назва – Щорса) у місті Бобринець, на вулиця Яблунева.

Далі, депутатами, при розгляді двох інших клопотань жителів було відмовлено у зміні назв вулиць Учасників АТО (бувша Калініна) на Калинова та вулиці Бобринківська (бувша Чапаєва) на Світла, у зв’язку з надходженням письмового клопотання від незначної кількості дорослого населення, проживаючого на даних вулицях (від 61 особи з 274 та 36 осіб з 101 відповідно). Депутатами було роз'яснено зацікавленим особам право повторно ініціювати розгляд даного питання міською радою за умови надходження до Бобринецької міської ради письмового клопотання про зміну назви вулиці, підтриманого понад половиною повнолітніх жителів даної вулиці.

Депутатами було розглянуто ряд земельних питань, серед яких, було прийнято рішення про резервування земельної ділянки у межах міста для забезпечення впровадження інвестиційного проекту громадською організацією, яка захищає права учасників АТО з метою організації ними виробництва та створення відповідних робочих місць. 

Учасникам АТО було передано ряд земельних ділянок у власність.

 

Переглядів: 502 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0