Головна » 2016 » Березень » 4 » ЗВОРОТНЯ СТОРОНА МЕДАЛІ АБО ДАВАЙТЕ ГОВОРИТИ МОВОЮ ФАКТІВ
12:38
ЗВОРОТНЯ СТОРОНА МЕДАЛІ АБО ДАВАЙТЕ ГОВОРИТИ МОВОЮ ФАКТІВ

27.02.2016 року в районній газеті «Честь хлібороба», ветеранами праці Бобринецького РСТ, в статті під назвою «Ми теж патріоти і бажаємо підприємству розвитку», було зазначено, що до міського бюджету Бобринецьким РСТ, протягом 2015 року було сплачено сплачено більше одного мільйона гривен! 

Бобринецька міська рада офіційно повідомляє, що у відповідності до бухгалтерської звітності за 2015 рік, з Бобринецького РСТ до міського бюджету сплачувався лише єдиний податок юридичних осіб в розмірі лише 5 713,20грн. Від КП «Ринок» та спірної земельної ділянки, щодо якої до даного часу ведуться судові спори,  до міського бюджету надійшло 43 971,49грн.

Про який мільйон надходжень до міського бюджету говорилось у статті, чи можливо є ще й друга сторона медалі в сплаті даних коштів? Що стосується таких видів оподаткування як, податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку у вигляді заробітної плати, чи плати за ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, повідомляємо, що дані податки у 2015 році надходили до районного, а не міського бюджету.

Окрім цього в даній статті також йшла мова, про те, що з підприємців міста, міська рада буде вимагати підвищення плати за користування землею комунальної власності. Повідомляємо, що плата за користування землею буде нараховуватись згідно чинного законодавства, та жодної спонсорської допомоги чи добровільних внесків, які до речі з листопада 2015 року зникли, більше не буде!

Ринок діяв, діє та буде діяти але вже не приватним а комунальним, а щодо можливого продажу землі, на якій розташований ринок не може бути жодної мови!

 

 

Переглядів: 473 | Додав: rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0